1.4 polo hakkında bilgi lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aga78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet ist arabası

Selam arkadaşlar. Benim bir önceki arabam polo 1.4 16v comfortline idi. Özelliklerine bakınca gerçekten çok güzel ve seri bir araç. Hatta hiç 75bg lik bir araba gibi gitmiyor özelliklede ilk kalkışlarda. Ama şu varki ben o arabadan çektiğim kadar hiçbir arabadan çekmedim. Nasıl opel de egr sorunu var ise vw lerde de gaz kelebeği sorunu çok yaşanıyorki bezdirdiydi beni resmen. Olmadık yerde abs ışığı yanmaları da bu polo ların gene lsorunu bunun nedeni ise sensörlerin çabuk kirlenmesi ... Ve bu kasa poloların şanzımanı çok narin...bilyeleri değiştirdiğim halde şazımandaki ses kesilmedi. Ve çok iyi tanıdığım bir vw özel servisi pek km si yükselmiş polo ları bana tavsiye etmediydi (Benimki 110bindeydi sattığımda). İlk iş senin trigeri hemen değiştirmeni tavsiye ederim. Ama yinede iç göstergesinin gece mavi-kırmızı yanması ve albenisi özellikleriyle güzel bir araba diyebilirm ama ben benim aracımı düşündüğümde tavsiye etmiyorum ama bu iş şans işidir seninkinde bir sorun çıkmayabilir. Saygılar

valla benşimde bir önceki arabam 1,4 16 v polo trendlıne dı gerçi ben o aracı 3 ay kadar kullandım teknik açıdan şunları eksik filen diye yorum yapamam ama şunu söyleyebilirim inanılmaz sürüşü keyifli ve seri bir arabadır yakıt konusunda da gayet iyidir

bence iyi bi bakım gerektirir o araç pololar okadar stabil değil çünkü

toyota daha iyi... aralarındaki fiyat farkına bakınca yanlış bir alışveriş bana göre..

Geri