2005 model Astra Clasic 1,4 Twinport Astra'm ile 5 kişi ve bagaj doluya yakın bir şekilde Balıkesir'in Bigadiç ilçesinden çarşamba sabahı yola çıktım.Bursa-İzmit üzerinden otobana çıkıp öğleye Bolu'ya ulaştım.Abant ve Gölcük'te gezdikten sonra Düzce Akçakoca'ya ulaştım.Gece Akçakoca'da konakladıktan sonra ertesi sabah Ereğli'yi gezdik. Zonguldak,Bartın üzerinden Amasra'ya ulaştım.Amasra'nın virajlı yollarında Astra'm bizi fazla sarsmadı.Amasra'da dolaştıktan ve muhteşem balık + salatasından yedikten sonra Safranbolu'ya ulaştık.Geç olmasına rağmen buradada biraz dolaştık.saat 22.00 gibi eve dönüş için yola çıktık.İki kez verilen mola sonucu sabah 05.00 gibi eve döndük.Toplamda 1570 km yol yaptım.İlk yakıt aldığım zaman 26 kuruş ortalaması ile karşılaştım.Bu arada klima sürekli açık yolculuk yaptığımızı hatırlatayım.Malum hava oldukça sıcak.Eniştem direksiyona geçince ise yakıt ortalama 28 kuruşa çıktı.Bence çok iyi bir ortalama yakaladım.Söylemeyi unuttum arabamda LPG yok, benzinli.Yorumlarınızı bekliyorum.