1.3cdti aracımın yakıtı %35 arttı

çok iyidir ya kalktığına çok üzüldüm bu dizinin:)

debriyaj ı bırak 4:47 deki duruşta behzat a bak :D:D:D

Haklılar caner, hyundai 1.5 crdi motorlardaki şanzıman ve debriyaj sistemi çok garip. Benim külüstürden alışmışım debriyajdan ayağımı yavaşça çekmeyi, doğukanın araçta pat diye çeksen bile pedal yavaş yavaş geliyo, hayalet var arabanın motorunda :D Aracı almadan söylemiştim debriyaja alışma sürecinde sıkıntılar olacağını, doğukanda olmamış ama aile bireyleri de benden :D

Estafurullah hocam külüstür ne demek :D daha demin aile bireylerime tek tek arabayi surdurdum. 88 km yazan yakit ortalamasi 53 km gosteriyordu kisacasi il sinirina gittik geldik hala alisamadilar :D. Gunah benden gitti bugun lastiklerin beli iyice bukuldu iyiki sifir lastik taktirmamisim. Bu gidisle 1 sene demeden satacam heralde .

bide bana sürdür o arabayı bak bakayım daha satıyomusun :D:D

Lastikler saglam olsa drag yapicam yollarda ama gozum korkuyor valla. Araba senin hocam istedigin zaman bin sikinti yok ama arabada sigara ictirmem soylum :D sana iyi geceler ben ciktim

Benim Combo C'de yine 1.3 cdti kardeş, yakıt aynı şekilde artış gösterdi.
Kış ayının sağlam geçmesi (Kayseri) , arabayı yüklü kullanmak ve mazot fiyatları büyük etken.
28-29 kuruşa kadar çıkıyor bazen, normal bence. Yaz aylarında hava ısınınca yine 32 kuruş seviyesine çıkarsa o zaman işlem uygulayın.

kısa mesafe motor ısınmaması yakıt artışına sebep verir,dokundurmayın içiniz rahat etsin

Ayrıca şuda bir gerçek astra gibi iri cüsseli bir arabayı küçük bir motor çekmez. 90 hp gücü var zaten performansını geçtim + kasaya çok zayıf geliyor bu yüzdende gaza fazla basmanız gerekiyor daha devirli kullanmanız gerekiyor şehir içinde zaten 1.6 115 hp 'lik benzinli motorundan çokta farklı olmaz yakıt tüketimi. Bence o motorun opelde layığı olsa olsa Opel Corsa olur gerisi yalan olur derim. Şunuda belirteyim Opel Astra gibi bir aracınız varsa 1.3 cdti motor varsa o motora chip tuning yaptırmak sevap kazanmakla eş anlamlı olur :)

Geri