Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende corsa cdti var ve benımkıde tıptronık buyuk rahatlık fakat ben astra cdtı ler cok ııı bı performans veremıyo dıye duymustum.....bunun nedenı corsa ıle astra arasındakı 200 kg fark....eger aracı alırsanız bence chıp taktırıp arabanın hantallııgından kurtulun....
hangi bayiden aldığınızı öğrenebilir miyim? ayrıca eğer araç manuel vites ise bana da bu fiyatı verdiler ama aldığınız araç easytronic ise 38.500 altında fiyat alamadım ben
Bence fiyat iyi ben bir hafta önce manuel aldım 36750 tl . bende manuel almadan önce sormuştum aynı fiyata bıraktılar arabayı. yıl sonuna kadar bu seri kalmaz gibi bence tabi son karar senin.
aynı aracın düz wites 1.000 lira düştü fiyatları,siparişini wermiştim.ben düz wites almanı tawsiye ederim,ama yinede sen bilirsin.easytronic witeslerle alakalı iyi şeyler duymadım ama yine seni yönlendirmiş olmıyım araştır net bir bilgi al ona göre dawran.ama konfor paket dolu paket deri koltularla sunroof olsa full+full oluyor.