şehir içi bir depo ile 450 km yol yaptım bunun sebepleri neler olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son bakım ne zaman yapıldı. soğuk havada fazla yaktırır. Kaloriferaçıkken klimayı açıyorsanız oda fazla yaktırır. Klima sadece nemi alır çabuk ısıtmaz aracı hatta fan çalışacağından araç soğuk çalışır.şehir içi bir depo ile 450 km yol yaptım bunun sebepleri neler olabilir.
Egr Temizliğinden sonra yakıt sarfiyatınız bir miktar daha artacak sonra normale dönecektir....güncelleme.
Farklı bir arızdan dolayı egr temizliği yaptırdım yakıta etkisinin olup olmadığına bakıyorum şu an.
Araç kaç bin km de? Sadece EGR valfini mi temizlettiniz sanırım. (Emme manifoldu vs hariç) Kaç para masraf yaptınız temizletme için.güncelleme.
Farklı bir arızdan dolayı egr temizliği yaptırdım yakıta etkisinin olup olmadığına bakıyorum şu an.
Araç kaç bin km de? Sadece EGR valfini mi temizlettiniz sanırım. (Emme manifoldu vs hariç) Kaç para masraf yaptınız temizletme için.
ben rölantide dalgalanma ve yakıt performansının çok kötü olmasından dolayı gittim ama maalesef ne dalgalanma kesildi nede yakıt düzeldi. arabanın çekişinde bir problem yoktu ama temizlikten sonra 2. viteste araba uçmaya başladı. Şimdi de bujilerden şüphe duyuyorum onu da test edip sonucuna bakacağım. sabah çalıştırınca partikül ışığı yanıyor ve sünüyor 3 marşta anca araba çalışıyor dalgalanma ve yakıtla bir ilişkisi var sanırım.Videoya bakılırsa araba nefes alamıyormuş...
en azından yakıt düzelirse oldukça memnun olacağımEgr Temizliğinden sonra yakıt sarfiyatınız bir miktar daha artacak sonra normale dönecektir....