1,3 Corsa C mi? & 1,4 Fiesta mı?

şimdik 1,4 dizel fiesta yakmaz hatta koklamaz nefesini tutar o kadar az yakar iç tasarım olarak corsaya göre gayet başarılı corsadan daha geniiş hacimli ve yol tutuşu muhteşem ve çok atak bir araba kalkmada biraz yavaş kalsada turbo açıldıkdan sonra uçuyor adeta le bir şeyki turbo açıldımı araba aniden kendini öne atıyo gibii oluyor ve 5. vites ihtiyaçı hissetirmiyor 4. vites 140 rahat görüyo (inanmayanlar denesinler :D) ne diyim bence FİESTA...

1.4 dizelde nasıl bilmiyorum ama, peder beyde 2000 model 1.4 90 hp fiesta fun var. bu tecrübeyi yaşadım. ama şimdi kullandığım corsa aynı adrenali vermiyor.

1.4 dizelde nasıl bilmiyorum ama, peder beyde 2000 model 1.4 90 hp fiesta fun var. bu tecrübeyi yaşadım. ama şimdi kullandığım corsa aynı adrenali vermiyor.

1.4 le 1.2 aynı tadı vermez tabi. hem motor hem güç farkı var.

geçen gün yolda 1.4 16v 90 hp corsa b beni rezil etti :D Bi an için araçtan soğudum desem yeri.

bende bu tüm araştırmaları yaklasık olarak bir ay yaptım hatta soyle diyeyim c3 fiesta corsa ve punto daha sonrada clio .
punto dizel en uygun 18000 civarı güzel araç ama sağlam durmuyor.
clio 2006 çok basıt kalıyor ve fiyatı yaklasık 16000 lira
fiesta full bulursan 2006 modeli yeni kasa 17000 lira gibi
c3 zaten geçiyorum hem pahalı hem plastik bir araba
corsa ben aldım 16000 lira ama 2005 model

gidiş olarak hepsini kullandım punto ve corsa derim sonra fiesta clio c3
iç dizayn olarak c3 ve punto daha iç acıcı ama enjoy bir corsa alırsan oda hos
yakıt olarak en az c3,corsa,punto,clio,fiesta

neyse gelelim sadede benim cors almamın nedeni hem kilometresi az hemde giderin de problem olmamasıydı ve tabii daha önce combo ile 150000 kilometre yapmam
çok memnunum sehir içinde 130 lira sehir dısında 105 lira yakıyor ben tavsiye ederim

corsa yı tercih ederim ben corsanın donanımı da daha zengin sanırım...

Punto-fiesta-Corsa arasında bir seçim yapmam gerek, sanırım içlerinde üzerine kasa çıkmayan birtek punto var. hacim olarak diğerlerinden daha büyük ancak daha pahalı gibi, Corsa-Fiesta konusunda şansları eşit gibi, fiestanın parçaları daha ucuz, 2005 corsa fiyatıyla 2006 ve üzeri fiesta alınabiliyor. biraz daha beklemeye karar verdim sanırım:)

Punto-fiesta-Corsa arasında bir seçim yapmam gerek, sanırım içlerinde üzerine kasa çıkmayan birtek punto var. hacim olarak diğerlerinden daha büyük ancak daha pahalı gibi, Corsa-Fiesta konusunda şansları eşit gibi, fiestanın parçaları daha ucuz, 2005 corsa fiyatıyla 2006 ve üzeri fiesta alınabiliyor. biraz daha beklemeye karar verdim sanırım:)
Puntoda makyajlandı ...

bende bu tüm araştırmaları yaklasık olarak bir ay yaptım hatta soyle diyeyim c3 fiesta corsa ve punto daha sonrada clio .
punto dizel en uygun 18000 civarı güzel araç ama sağlam durmuyor.
clio 2006 çok basıt kalıyor ve fiyatı yaklasık 16000 lira
fiesta full bulursan 2006 modeli yeni kasa 17000 lira gibi
c3 zaten geçiyorum hem pahalı hem plastik bir araba
corsa ben aldım 16000 lira ama 2005 model

gidiş olarak hepsini kullandım punto ve corsa derim sonra fiesta clio c3
iç dizayn olarak c3 ve punto daha iç acıcı ama enjoy bir corsa alırsan oda hos
yakıt olarak en az c3,corsa,punto,clio,fiesta

neyse gelelim sadede benim cors almamın nedeni hem kilometresi az hemde giderin de problem olmamasıydı ve tabii daha önce combo ile 150000 kilometre yapmam
çok memnunum sehir içinde 130 lira sehir dısında 105 lira yakıyor ben tavsiye ederim

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin birazda denk gelme olayı tabi
punto kullanan biri olarak opel kalitesini biraz arıyorum ama haşin araba :D

Geri