1,3 Corsa C mi? & 1,4 Fiesta mı?

Fiesta şirket aracı...

Şirket aracı demek biraz fazla basitleştirmek oluyor bence. Corsalarda şirketlerde kullanılıyor en nihayetinde. bu segmentte her iki modelinde van olanları zaten en çok tutlanları. dolayısıyla fazla ..ok atmamak lazım derim:D

Opelde astra neyse fordda karşılığı focus, opelde corsa neyse fordda karşılığı fiesta. her ikiside aynı motorlarını bir üst segmentte kullanıyor zaten. ama bence 1,3 cdti sanki astraya bir gömlek ufak kalıyor gibime geliyor. Ancak Corsada başarılı olacağını düşünüyorum.

Corsa C en son 2005 modele kadarmı üretildi? SP paketinde jantlar 15" mi bilen varmı???

Tabiki ikisininde van modeleri şirketlerde kulanılıyor fakat fiestanın yeni modelini bile şirket çıkartmalarıyla görüyorum gerçekten yazık beyendiğim bir araç.
Corsa kendi aracım diye söylemiyorum daha iyi, fiestanın benzinlisnide dizelinide kulandım corsaya göre daha basit ve özensiz.
İkisindende memnun kalırsınız işletim maliyetleri düşük bakımları iyi yapıldığı sürece sorunsuz uzun yıllar hizmet edebilecek araçlar...

Şirket aracı demek biraz fazla basitleştirmek oluyor bence. Corsalarda şirketlerde kullanılıyor en nihayetinde. bu segmentte her iki modelinde van olanları zaten en çok tutlanları. dolayısıyla fazla ..ok atmamak lazım derim:D

Opelde astra neyse fordda karşılığı focus, opelde corsa neyse fordda karşılığı fiesta. her ikiside aynı motorlarını bir üst segmentte kullanıyor zaten. ama bence 1,3 cdti sanki astraya bir gömlek ufak kalıyor gibime geliyor. Ancak Corsada başarılı olacağını düşünüyorum.

Corsa C en son 2005 modele kadarmı üretildi? SP paketinde jantlar 15" mi bilen varmı???

2006 da var C kasada sp jantları 15'

Corsa c en son 2006 da üretildi,benim aracımda 2006 model, 2007 de corsa d ler çıktı, 15" corsa spor paket donanımlarında mevcut, benim aracımıda da 15" jant 195/50 lastik var, yol tutuş açısından corsa fiestaya göre çok başarılı.benim size tavsiyem, her iki aracıda bir şekilde test edin, hangisini beğeniyorsanız ondan alın, sonuçta bu iki araçta aynı sınıfa dahil,aralarında uçurum olması beklenemez

15" kar lastiğimiz var daha yeni almıştık bari onun uyabileceği bir jantta almak lazım:D öyle değilmi.

Artık hangisine temiz denk gelirsek diyelim kısmet, gönlümde xenon farlı sp corsa c geçiyor ama hayırlısı.

İnşallah istediğiniz gibi temiz sorunsuz bir araç alır hayırlı günlerde güle güle biner forumda da soruları yerine güzel fotolarını paylaşırsınız bizede maşşalah hayırlı olsun demek düşer...

corsanın cdtı motoru daha teknolojik ama fordun içi geniş biraz daha iri duruyo saglam duruyo corsa dokunsan incinecekmiş gibi(öyle değil ama) c kasaların bagajı da kucuk fiestya gore bence fiesta AMA MAKYAJLI KASA

Madem fiesta şirket aracı.Kaç milyon tane satıldı Türkiye'de dünyada bu kadar insan aptal mı corsa varken fiesta alacak? düşünün
Fiesta'nın motor sesi cdti dan fazla vites oranları çok uzun ş.dışında içinde corsadan az yakar.
10nm cdti daha güçlü o kadar.Kullanılan malzemeyi kıyaslayacak olursak essentia corsa fiestaya göre eşek gibi kalır maalesef serçe lastikli her an devrilme korkulu
Bir arkadaşta iyi yol tutmuyor gibisinden konuşmuş hangi Ford iyi yol tutmuyor?

+Opel servis ve işçiliğini göze alın kronik arızalar vs.

Geri