1,3 Corsa C mi? & 1,4 Fiesta mı?

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkese slm, bu aralar dizel bir araç alacağız. Fiyat olarakta çok fazla hırpalanmak istemiyoruz. temiz bir 2. el arayışındayız. 15-17 aralığında bir fiyat düşünüyoruz.

Sizce 1,4 fiesta tdci mi, yoksa corsa C 1,3 cdti mi?

kullananlar kıyaslayabilirlermi? fiesta sanırım 68 beygir standart. varsa daha güçlü bir beygiri tercih ederim. corsanın beygiri 65 diye biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen.

Olumlu olumsuz karşılaştırmaları bekliyorum. iyi forumlar.

usta aynı araştırmayı bende yapmıstım daha onceden yanlız sunu unutma fıesta 8v corsa 16v bence corsa her yonden fıestadan daha ıyı kı suda var fıestanın devır saatı bıle daha dusuk karar senın egerkı deneme sansın varsa 2 sınıde deneyıp oyle almanı tavsıye ederım

Corsa C 70 beygir. Benim dedemde fiesta 1.4 benzinli var dizelin performansı nasıl bilmiyorum ancak corsanın iç mekanı fiestadan daha kaliteli duruyor ve sürüş rahatlığı corsada bana daha iyi geldi.

15-17 bine 2004-2006 model enjoy spor paket donanım bir corsa iyi bir tercih olur.

Bende corsayı almadan aklım hep fiestadaydı ancak corsa daha şık gelmişti gözüme.

1.3 cdti corsa '04 üstü enjoy sport paket...

Abi Fiesta'ya hiç bulaşmayın, kapısının kapanışında meymenet yok. Tipik şirket arabası. Direk Corsa derdim. Selamlar

Bu fiyatlara bulabilirmiyiz spor paket yaw???

acele etmemek kaydıyla 2005 corsa cdti njoy sp 17 milyara bulunabilir.

Benimde gönlüm Corsa dan yana ama fiyatları fiestaya göre biraz daha yüksek.
Anladığım kadarıyla alt devirlerde corsanın hızlanması fiestadan daha iyiymiş torkuda daha yüksek diyolar:D, vergi avantajıda var.

Ancak 4 kişi ve klima olunca üzermi?

1.3 dizeL oluyor 1.4 te yanlış hatırlamıyorsam benzinli tabbi benzinli araçla dizel aracın performansı aynı olmıyacağı için ben benzinliyi tercih ederdim.. 15-17 gibi fiyatlarada güzel bi corsa C bulabilirsin ama iyi araştırmak gerek.. kolay geLsin

Geri