1.3 cdti'mı yoksa 1.7 cdti'mı?YARDIMMM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nuhburak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yha biz 1.3ünü aldık pazartesi günü gelio araba çok aşırı hzı yapmıcaksanız 1.3 derim hem çokkkkk azzzzzz yakıo şehir dışı 80 şehir içi 100 110 en fazla 120 yakıo süper tasarruflu hemde ii kaçıo test sürüşüde yaptık turbo destekli klima falan bayırda etki etmio motorda boğulma die bişey yok o yöden korkunuz olmasın

bu araç bu kadar az yakıyorsa ben 50 milyar veriyorum..yada mazotu nereden alıyorsanız gelip 10 ton almak istiyorum..şehir içinde 150 den aşağı yakmaz bu araba yapmayın lütfen.

vallahi kardeş bizde aynen babamla aynı konuda anlaşamadık..ve sonuçta kendi bildiğini yaptı ve 1.3 cdti aldı.sonuçta bende çok seviyorum ve memnunum hız dersen turbosu zaten yapıştıryor 200 km..rahat oll ama ilk kalkışta ağır kalkar buda senin için sorunmu bilmiyorum...1.7 kullanmadım gerek yok bence yapıcağımı bununlada yapıyorum :):)

ayrıca arkadaşa katılıyorum o kadar sallamıyalım 80-90 falan 140-150 olur yanii hiç hesaplamadım ama...

arkadaşım aynı araştırmayı bende yaptım ve geçen ay 1.7cdti aldım.çok memnunum.sanırım bazı arkadaşlar 1.7 CDTi ile 1.7 DTi karıştırmışlar.240 nm tork harika geliyor.ayıptır söylemesi VW caddy lerle çok rahat baş edebiliyor.sakın 1.3 alma derim kesinlikle 1.7 al! 1.3 ün tek avantajı triger kayışının olmaması (zincirli).ama 1.7 nin sürüş zevki bir başka ayrıca uzun yolda ve yükte kesinlikle 1.3 ten az yakıyor (sağ ayağına nekadar hakim olacağına bağlı tabi :)

bunlar ticari arac oldugu için motor hacmine gore vergilendirme yok ise 1.7 cdti alman tabi ki daha avantajlı... 1.3 ile aile arabası ancak gidiyor... yük de taşımaya kalkarsan bayağı zorlanırsın gibi geliyor bana... 1.7 al arabayı sırtında taşıma...

bnde var die demiom ama 1.7 dti süperdir babam geçen hafta 1.3 alcaktı olmadı ama 1.7 dti mükemmel otobanda 180 den asaı inmioz ve arabada tık yok 1.3 kullanmadm ama 1.7 almanı öneririm tabi 1.3 1.7 kadr yakmaz ama 1.7 de turbo motor var ve motor devir gücü çok kuvvetli yani haberin olsn ...

Vatandaş üye olmuş, sorusunu sormuş, bir daha uğramamış.

Aradan da 2 ay geçmiş.

Yardımcı olmak ne güzel değil mi? Az daha dikkatli olunmalı.
Elbette başkalarının işine yarayabilir bu bilgiler.

demekki babasıyla anlaşamayıp reno kango aldılar, o da gitti renom nete :D:D

Geri