1.3 cdti zor çalışma

cagatay16

VIP Üye
Kayıtlı Kullanıcı
16-Bursa
dün ilk defa bayram ziyaretinden dönüşte aracım 6 7 saniyede zor çalıştı daha önce böyle bişey yapmamıştı akü 12.75 volt gösteriyor eve gelince enjektör temizleyeci koydum 50 tllik mazot alıp biraz gazladım fakat dikkatimi çeken kontağı açtığımda çıtır çıtır sesler geliyordu o bariz bir şekilde artmış araç bu arada 30 binde

bazen insp4 uyarısı veriyor(mazot filtresinde su var) acaba stpnin su yok edicisi var onu kullansam mı birde dikkatimi çeken ne kadar kullanırsam kullanayım fan açmıyor fakat hararet ışığıda yanmıyor

http://www.stp.com/products/fuel-additives/all-season-water-remover/

Son düzenleme:
Suyu filtreyi açarak temizleyin, 30.000 bakımını yapın, ondan sonra yorumlayalım. Su yok olmaz, katkı ile uğraşmayın.

Suyu filtreyi açarak temizleyin, 30.000 bakımını yapın, ondan sonra yorumlayalım. Su yok olmaz, katkı ile uğraşmayın.

bizim filtreler açılmıyor kabıyla birlikte satılıyor işi kötüsü altında tahliye edilecek yerde yok bakımı kasımda yapıcam daha önce filtreyi değiştirdiğim için 30 binde filtreyi değiştirmem(orjinal filtre 200 tl)

Son düzenleme:
opelgm.com güvenli midir

opelgm.com güvenli midir

Hayrettin Bey var. Alışveriş yapmadan öncede yardımcı olmuştu alışveriş te yaptım hiçbir sıkıntı görmedim sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar.

Hayrettin Bey var. Alışveriş yapmadan öncede yardımcı olmuştu alışveriş te yaptım hiçbir sıkıntı görmedim sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar.

teşekkür ederim filtreyi almayı düşünüyorum şu iltreyi corsa cdeki gibi yapmayan mühendisede burdan selamımı ileteyim bari:)

yakıta kattığım enjektör temizleyici sayesinde sorun çözüldü:)

yakıta kattığım enjektör temizleyici sayesinde sorun çözüldü:)

hangisini kullandın dostum markası neydi

Geri