aslında vakit olacak varya neler yapılır![]()
Su an vaktim var istegim yok, istegim oldugunda da vaktim olmayacak biliyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslında vakit olacak varya neler yapılır![]()
Su an vaktim var istegim yok, istegim oldugunda da vaktim olmayacak biliyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
abi izninle araya kaynak yapayımmehmet usta bende turbo büyütmek istiyorum 2014 içinde ne tavsiye edersin şu an için egr iptal katı iptal edicem birde box var prof değil ama idare ediyor birde metanol kit düşünüyorum eğer 500 tlye bu iş oluyorsa 2014 ilk yarısında bu işi bitiririz
Dizel de methanol için kit şart. 1000tl civarına alabilirsiniz. Ama montaj çok önemli. Asıl amaç egt düşürmek, yani aracı fakire detanasyon olmadan çekerek güç almak. Aslen dizel, benzinlinin aksine kendi detanasyon yaparak çalışır, bu nedenle ki, aracınıza yapılacak yazılım çok ama çok önemli. Standart yazılım veya standart chip tuning ile kite hiç ihtiyacınız yok, extreme için kit şart ama yazılımı ayarlamak ciddi emek ve para ister. Bu şekildeki bir yükleme için de intercooler vs. uzayıp gider.
Sadece yazılım, dandik eklentiler ve meth ise yatıracağınız paranın karşılığını performans olarak hiç alamazsınız. Methe boşa para vermeyin, ona vereceğiniz para ile çok daha akıllıca güce yönelik seçimler yapabilirsiniz. Hee yaptıktan sonra Egt sorunu çıkarsa methe geçersiniz. Gazihan yönlendirecektir.
Metanol çalışması:
How Water/Methanol Injection Works & How It Makes Horsepower in Gas Engines - YouTube
bende çok araştırdım çok niyetlendim hala aklımın bir köşesinde ama şuan maddi imkanlardan ötürü erteliyorum ama bana bu işten anlayanların genel tavsiyesi hep insignia turbosu oldu geç dolma sorunu elbet olcak ama 3000den önce dolar dediler bence yeterli ve en fazla gücüde bu değişimle alırsın dediler eğer yapıcak olursam aklımdaki turbo bu![]()
1.3 dizel 2.0 motora ait turboyu doldurana kadar gitcegin yere varirsin buyuk ihtimal
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kullanım çok önemli bu etapta ben şehir içinde zaten inanılmaz ölü devirlerde kullanan biriyim turboya basınç gelmeden vites büyütüyorum gazlarkende zaten hep üst oluyo yani heç dolması benim için kayıp değil![]()