1.3 cdti larda gaz kesme sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bymfg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bymfg

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA ARANIZA YENİ KATILDIM HATAM OLURSADA AFFOLA. BENİM SIKINTIM ARACIMIN 1 VE 2 HARİÇ DİĞER VİTESLERDE SEYİR HALİNDEYKEN YIĞILMASI SONRA TEKRAR RAHATLAMASI BU RAHATLAMA SIRASINDA DA EKSOZDAN KARA BİR DUMAN ATMASI. KONTROLLERDE NE ARZALI HERHANGİ BİR SIKINTI YOK. YAKITTANDIR DENİLDİ DEPOYU TEMİZLETTİM GENE OLMADI. VARMI BİR FİKRİ YADA ÖNERİSİ OLAN :confused:

genelinde var sanırım bu sorun ama benim aracımdada 1 den 2 e atınca yığılma oluyor ondan sonra birden hızlanıyor. Diğer viteslerde sorun yok

Kendinizi üye arşivinden tanıtırsanız forum adına seviniriz... CDTİ lerin ggenel problemi bu zaten 1ve 2 de yığılma ve akabinde turbo acıldıkdan sonra aracın atik olması gibi..

aslında 1ve 2 dede var belki fakat kalkışlarda gazı fazla verdiğimden heralde hissetmiyorum belli bir suratte ilerlerken 2000 ile 3000 devir arasında oluyor 3000 devri geçince yapmıyor

EGR'den olabilir baktırmanızda fayda var. aracınız kaç km?

130 000km de bende ya oksijen sensörü yada egr diye düşünüyorum ama bilgisayara bağlandığında arzalı yada bozuk birsey gözükmüyor orası kafamı karıştırıyor

Arkadaşlar ben sorunu buldum turboyla turbo radyatörünün arasindaki hava borusuda çatlak bulduk çikmacidan tedarik edip değiştirince sorun kalmadi sağolun alaka için

egr valfi arızalıdır büyük ihtimalle benımkınde de var ama 1850 devirde sadee 1 kere silkeleme yapıyor onun için de 520 tl veremem kusura bakmasın opel

Geri