Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yok zaten herzaman yapmiyorum dun deniyim dedim gece yol boştu oyuzden 180de kalıncada sormak istedim sag duyunuz icinde ayrica tesekkur ederim kendi adıma
o sıkıntı bendede var ve salak servisin hiç birşeyden haberi yok 3aydan beri bana dönecek.o nedir diyo bana.bu araçlarda sınırlayıcı var dıyorum aaaa hiç duymadık ilk siz söylüyosunuz
daha önce de bir kaç arkadaşımızda oldu aynı şey hız limitörü var dediler benim aracım da 212 görüyor ama yine de daha gidecekmiş gibi geliyor fakat 212 de sabitleniyor
ama herkesde değişik hızlarda sabitlenmesi ilginç
032questn
Walla düz yolda 180 evet ama hafif yolun eğimini alarak ben 185 i gördüm hem yol bilgisayarının olduğu yerde hemde normal ibrede bir sıkıntı yok gibiydi sana hatta resmini bulmaya çalışacaüığım..
Araba 1.3 95bg. düz yolda max 180-185 normaldir. Sanırım benimde 180de taklıyor. Ama son süratı mı budur yoksa limitörmü vardır bilmiyorum. Ben şuana kadar kullandığım araçlarımın hiçbirinde normal düz yolda fabrika verisini pek geçebildiğimi görmedim. Genelde ince bir eğimde hızımızı son süratin üstüne çıkartmışızdır ve düzlüktede bu süratı bir miktar sürdürebiliyoruzdur. Yavaşlayıp tekrar düz yolda fabrika verisinin üzerine çıkmayı deneyen var mı?