1.3 cdtı astra 180 km

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fellatore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yorumsuz kalmayı tercih ediyorum.
Ama bu cümle bile çok şeyi anlatmaya yeter :)
Özellikle Başaknın dikkatine diye başlık açanlar anlamıştır umarım....

Yorumsuz kalmayı tercih ediyorum.
Ama bu cümle bile çok şeyi anlatmaya yeter :)
Özellikle Başaknın dikkatine diye başlık açanlar anlamıştır umarım....
başkalrının hatalarını lutfen bana yuklemeyınız burada suclu olan ben degıl konuyu saptırmaya calısanlardır sızın anlayısınıza gore ben her konuya gırer abuk subuk seyler yazar konunun kapatılmasını saglayabılırım... boyle dusunecegınıze konda benım yazılarımı okuyun da maksadı aşan bişey var mı bi de oyle karar verin! sizi kınamaya devam ediyorum hele hele bu sataşma hamlenizden sonra bin kat daha kınıyorum!

başkalrının hatalarını lutfen bana yuklemeyınız burada suclu olan ben degıl konuyu saptırmaya calısanlardır sızın anlayısınıza gore ben her konuya gırer abuk subuk seyler yazar konunun kapatılmasını saglayabılırım... boyle dusunecegınıze konda benım yazılarımı okuyun da maksadı aşan bişey var mı bi de oyle karar verin! sizi kınamaya devam ediyorum hele hele bu sataşma hamlenizden sonra bin kat daha kınıyorum!

Konuyu anlamadım!!

ben burda başkalarının hatalarını size yıkmıyorum. Sizin yazdıklarınız hatalı olduğu içinde başlığı kilitlememiştim. Siz bir soru sormuştunuz cevabınızı almıştınız. ben konu uzamasın istemiştim. Ben bu sitede hangi başlığın hangi yöne gideceğini bilecek kadar uzun süredir buradayım. Sadece sizin bunu anlamayarak beni kınamızın ne kadar yanlış olduğunu size belirtmek istemiştim. Bakın ben haklı çıktım demek için. Ama siz halaaaaaa yapılanı kendi üstünüze alıp beni kınamaya devam edebilirsiniz. Bu sizin hatanızdır. Umursamıyorum.

zaten kapanmış olan bir tartışmaya atıfta bulunarak uzamasını istemediginizi gayet iyi açıklamışsınız bakınınz kalp kırmaya hiç ama hiç niyetim yoktur boyle basit şeyler için de bunu yapmamak lazım ben gereklı zamanda gerekli özrü dileyerek konunun kapanmasını savunmuşumdur dikkatli okuyun forumu!

Konunun saptığını görünce müdahale etmek istedim. Doğru yaptığımada eminim

Konunun saptığını görünce müdahale etmek istedim. Doğru yaptığımada eminim
benim de şikayetçi oldugum husus budur
siz ne hikmetse sadece benim açtıgım konunun saptırılacagını dusunmus diger hız hakkında ki konuların sapmayacagını tahmin edip ellememişsiniz demek ki konuyu acanda bir sorun var ki ole her acılan sapmıyo ya da sapınca acan suclu oluyor ne alaka ise...

ben size bu başlığı açtığınız için suçlusunuz demedimki. suçlu olsanız uyarı alırsınız zaten. Bunu anlamamakta ısrar ettiğiniz ve anlamsızca sizi kınıyorum demenize tepki gösteriyorum. aynı sizin gibi. sadece daha seviyeli

Geri