1.3 CDTI Abart egzoz

CaN DemiR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bugun Sanayiye Egzoz Kafalığı almaya gittim. 40 lira civarı bi fiyat verdi dedim olmuşken bide ötsün kelepçeden boruyla orjinal susturucuyu çıkartırıp yerine Abart Egzoz taktırdım boru yaptı bide usta. Ancak verim %5 desem yeridir. Bide Orjinal susturucuda Made in İtaly yazıyodu Fiat'dan demişlerdi. Opel motoru bizden alıyor diye ama inanmamıştım bu durum hakkında bilgisi olan varsa ve Beni aydınlatırsa Sevinirim Abartın ötmesi için yapılabilecek bir şey varmı ve Hava filitresininde işe yaramiyacağı söylendi...

Resim 1 :
24092010172002.jpg

Resim 2 :
24092010171001.jpg

Son düzenleme:
evet dizel motorlar fiatla aynı ortak yapım ha multijet ha cdti :)

Peki Abarttan ses almanın bi yolu varmı ?

ben en güzel ses düz boru + magnex son susturucudan alınıyor diye duydum bikaç sitede ama değermi o paraya o ses, bence değmez.
Bende 206 hdi var orjinalde zaten sadece son susturucu var ben onun yerine otto taktım bide katalizörün içini kırdırttım biraz ses var ama öyle yüksek sesler almak imkansız.
Benim bi arkadaş sadece düz boru yaptı, susturucuların tamamı iptal, minibüs gibi bağırıyor, inletiyor daha doğrusu.

dizelden ses almak zor biraz bendede irmscherin egzosu var .ama sadece görüntü var ses ayni:D

Boşu boşuna abart taktık desen :) gerci eren diye bi arkadaş söylemişti forumdan ama görüntüsü yeterde artar :)

ses alınmıyor dıye bılıyorum , alınırsa bende takarım yanı .. ama egzoz yerıne blow of takmak daha mantıklı

Görüntü var ses yok oluyor. Bende egsoz için uğraştım fakat tuaf bir hırıltı oluyor. Zaten dizel araçta orta susturucu yok son susturucuyuda iptal edersen %5 performasn hiç sanmıyorum belki %0'dır

ses gerçekten alınmıyor yani çok az fark etti. :( ama görüntü yeter bide stoplara kırmızı bant çektim arabayı bi başka sevdim :) blow off içinde servistekiler motoru eline alırsın dediler korktum açıkçası...

verim derken performansı artıyor demeyin sakın?

Geri