'07vectra vs '07honda civic ??????????

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vectra278
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya işte biz parçacıalr oyle deriz ben istranbul aksarayda opel yedek parça bayisiyimde opel aksaray motorlu araçlar ondan dırek duz hesap oyle dedım ha 2002 nın eylul ayı ha 2003 ama 2002 model vectra c de var buyrun bakın.....http://www.sahibinden.com/iste_firs..._otomatik-03WQQaXQQ23796399WQQpXQQdisplayitem

dıkkat edıyorsanız 2.2motor gercı ben 2002 model vectrayı yenı goruyorum bunlar neden 220 kadranlı

2003 2004 modellerdede sarı olanları var

Son düzenleme:
abiler kıyaslamadan ziyade almaya kalkılsa hangisi daha mantıklı olur parça 2. el satış falan

birşey daha soracam şimdi bu benim araçta yakıt tüketimiyle 2007 1.6 comfortlarınki aynı değil c2 lerin yakışı biraz daha az motoru değişk mi bunların???

Makarnacı müslüman mahallesinde salyazgozmu satacaksın

Tabiki altındaki aracın 2007 üstü hiç tereddütsüz

abi kızdırdım mı ne?:D:D

ya şimdi şöyle bişey hondalar çok hoşuma gidiyo ama vectrada anlatılmaz yaşanır o yüzden böyle sordum size affınıza sığınırım...

dıkkat edıyorsanız 2.2motor gercı ben 2002 model vectrayı yenı goruyorum bunlar neden 220 kadranlı

2003 2004 modellerdede sarı olanları var

göstergedeki sayıları mı 0-20-40.... saydınız bende saydımda :D işin şakası bir yana 2.2 hacimli bir motora o kadran yakışmıyor bizim kötü 1.6 da 260 kadran var

Son düzenleme:
1.6i Essentia le comfort arasında ne fark var değişen bişey var mı?

abi kızdırdım mı ne?:D:D

ya şimdi şöyle bişey hondalar çok hoşuma gidiyo ama vectrada anlatılmaz yaşanır o yüzden böyle sordum size affınıza sığınırım...

Mehmet o ne demek kızmam kızamam ama attan inip e... bineceksen civici al segmentleri farklı olan araclarda segmenti kucuk olan kaybeder ben koyu vectra fanatıgıyımdır benım ıcın ıkı arac var birisi s350 digeri vectra 2008 elegance
http://www.sahibinden.com/s_350_cdi...-tam_dolu-00WQQaXQQ19092837WQQpXQQdisplayitem

220 kadran konusunda göstergedeki hız sayıları mı 0-20-40.... saydınız bende saydımda :D

kadran bu 220
a9wllt.jpg

abi küheylana devam ama şu 1.6 comfortla 1.6i Essentia twinport ne farkı var peki

Geri