07 Ağustos 2010 Nişanlanıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpmurat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir engel çıkmazsa bu mutlu gününde Murat'ı yanlız bırakmam.

Savaş abim beklerim. 1 tane biran benden ( Nasılsa yengeye paslıyorsun arabayı bende senden öğrendim öyle yapıyorum :) )

uçak biletimi yollar mısın_?bide bi zahmet hawaalanından alınmamı talep ediyorum :D hiç gitmedim izmire çünkü kaybolurum :D

valla arkdaşlar gelişlere karışamıyorum cünkü o gün tatlı bir telaş içinde olacağız zaten konak pier'ede 00:00 dan sonra gideceğiz.

Savaş abim beklerim. 1 tane biran benden ( Nasılsa yengeye paslıyorsun arabayı bende senden öğrendim öyle yapıyorum :) )

valla arkdaşlar gelişlere karışamıyorum cünkü o gün tatlı bir telaş içinde olacağız zaten konak pier'ede 00:00 dan sonra gideceğiz.

şaka yapıyorum kardeşim.hayat %50 %50 dir gelemem gibi düşün gelirsem süpriz olsun ama gelemem gibi geliyor hafta sonu mesaisi olacak gibi :(

Aklın yolu bir. (Bu arada enkaz İzmir'e geldi, emrine amade)

Aklın yolu bir. (Bu arada enkaz İzmir'e geldi, emrine amade)

Emir ne demek abi rica...
Bu arada yer güncellemesi yaptım Park yeri sorunu yapamam için seviç pastanesinin önünde ilk okul var oraya park edebiliriz.

hayirli olsun Murat :)
vodkabull var mi :D:D gelmek isterdim.. ahh su sinavlar..
club te guzelmis.. armin i cagirdiniz mi :D

hayirli olsun Murat :)
vodkabull var mi :D:D gelmek isterdim.. ahh su sinavlar..
club te guzelmis.. armin i cagirdiniz mi :D

genel olarak herkesi çağıryorum. tanıdık tanmadık herkeş gelsin alın size İzmir buluşması :D

genel olarak herkesi çağıryorum. tanıdık tanmadık herkeş gelsin alın size İzmir buluşması :D

armin dedigim..armin van buuren di.. geliyor yani :):)
guzel olur ins. iyi eglenceler :)

edit : ortam kucuk ama guzel yermis :)

Son düzenleme:
abi hayırlı olsun her şey gönlünüze göre olsun...

hayırlı olsun abi fırsatım olsa gelirdim ama maalesef iyi eğlenceler Allah bi yastıkta kocatsın...

Geri