06 GTS ile başlayan plaka bulmak ve almak ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Chatin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chatin

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
trafik plaka tahsisde boş degil bu plaka(lar).. artık serkan a boyle bir plaka lazım biliyorsunuz :) birileri yardımcı olur belki diye duşundum..

bu gts ile başlayan plakayı nasıl buluruz ?

bulursak nasıl alırız :) ?

valla inş bulursunuz ancak artık plakayı TC kimlik numarasına göre( ikametgah adresine göre) veriyorlar. ankarada da bildiğim kadarı ile semte göre plaka uygulaması var. umarım halledebilirsiniz. eski sistem benim adresim şu diyip, yanlış adres gösterip alınmıyor artık. en son aldığımız ankara plakalı aracta durum böyle olmustu malesef. plakaya para harcamayalım diye düşünüyorduk ki karşımıza kimlik numarası sorunsalı çıktı :D

adres olarak illa ki bi yol bulunur. max cezalar faizli odenir pek sorun degil o :) ama işte plakayı bi bulmak lazım once..

Plaka İzmir kalsaydı :D

yaavv sen benim dediğimi anlamadın TC numaranı giriyorlar sisteme orda çıkan adrese göre veriyorlar plakayı, bu sistem yeni yoksa bizde ki bir çok araç 34 ve 06 plakası ama ocak ayında aldığımız aracın plakası 06 idi. hatta adres olarak ümitköy gösterildi ama nafile 68i dayadılar :D

yenimahalle ve keçiören için geçerli bu uygulama çankaya falan serbest seçebiliyo plaka

anladım da evet ben belirtmemişim serkan çankayada

valla geçen hafta müsterim bağıs yaptı emniyete aldı

Ankara emniyetin sitesinde vardı boştaki plakalar oraya baktınızmı? oradan rezervde yapılabiliyordu

plaka değiştirme masrafı hakkında bilgisi olan var mı? benim aracım 42 konya plaka. güzel 06 plakalar var birini alsam diyorum :D

Geri