0273004231 kodlu opel vectra abs-tc beyni

Tokatla görüştüm ve firma harici kabul etmediklerini ancak yollarsam yapabileceklerini söylediler.Fiyatı çok söyledikleri için göndermedim bende.Eğer parça bulunamazsa son çare birde orayı ziyaret edecek...

Firma harici nedir_?af buyrun_?

sat 20500 e al 3 tane şahin :D

Firma harici nedir_?af buyrun_?

sat 20500 e al 3 tane şahin :D

20500 e müşterisi hazır telefon bekliyor ama yerini dolduracak araç bulamadım benim ekonomik skalamda :D Öylesine ilan açmıştım 20.000 Tl den şu an 21.500 e çıkardım fiyatı millet biliyo arabanın tamizini.Buradanda anlıyorum ki araç temiz olduktan sonra satılmama gibi bir durumu yok.Firma demişim pardon servis olacaktı kanka...

Aynı Sıkıntı Bende varda jel felan diyen olmadı abs ile tc lambası aynı anda yanıyor ve fren bazen geri basnç yapıyor kafayı yiyecem

Allaha çok şükür başıma 4 senedir sensör beyin meyin en ufak bir sorun gelmedi.Şeytan kulağına top mermisi :D

Araba ne kadar temiz olursa olsun ve ne kadar titiz davranırsan davran yinede başa geliyor işte.Midem bulanmadımı? illaki bulandı ama arabamı çok seviyorum.Başka araba olsa, öylesine kullandığım yaptırıp anında elden çıkartırdım ama buna kıyamıyorum :)

Hadi ucuz yollu halledelim şu parça işini günceli :D

2000,2001 yılları arasında cıkan vectra x20xev cdx lerin baş belası bu sorun ve neyazıkkı abs beynini bulmak ve onarmak cok zor işin ehli olmayan birileri kurcalarsa elinde kalır.sadece o ünüteyi bulamazsın beynin komplesi zaten cok zor bulunuyo komplesi de yok.bende arızalı var biyane bu hafta cıkması ile değişti ben ve 2 beyinci daha yapamadı cıkmasını takmak zorunda kaldık araca kolay gelsin

2000,2001 yılları arasında cıkan vectra x20xev cdx lerin baş belası bu sorun ve neyazıkkı abs beynini bulmak ve onarmak cok zor işin ehli olmayan birileri kurcalarsa elinde kalır.sadece o ünüteyi bulamazsın beynin komplesi zaten cok zor bulunuyo komplesi de yok.bende arızalı var biyane bu hafta cıkması ile değişti ben ve 2 beyinci daha yapamadı cıkmasını takmak zorunda kaldık araca kolay gelsin

Sağolasın üstadım.Canımı sıktı ki sormayın.Tamir de olmuyor, kaldık öyle.Biryerlerden denk gelirde haber verirsen sevinirim.Çok sağol...

benim korktuğum nokta yolda giderken kitlerse felan allah korusun ?

Geri