0 Araba teslim alıcam !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan resopal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

resopal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yarın sabah yeni arabamı ins hayırlısıyla teslim alıcam:D size sorum su olucak ben tek gidicem almaya ve acıkcası ilk arabam oldugu icin cok anlamam bu seylerden kontrol etmem gereken yada dikkat etmem gereken özellikle hususlar varmıdır araba üzerinde içinde motorunda _?

Bu konuda bilgisi olan arkadaslar paylasırsa sevinirim

hayırlı olsun öncelikle.Aldıktan sonra tanıdık bir ustanız varsa bence götürüp boya kontrolünden geçirin.Daha sonrada mekanik bir kontrol iyi olur bence.değişmiş herhangi bir mekanik parça varmı diye.Ben alacak olsam bunlara dikkat ederdim açıkçası.En önemliside bunları hemen aldığınız gün yaptırmanız aksi bir durum çıktığında da arabayı satan acentaya gidip zabıt tutturmanız.

Tanıdık bi ustam yok bana tavsiye edebilceginiz bi yer var mı ama opel servis olmasını istemiyorum cnkü orası bazen hic dikkate almıyor şöle güzel bi yer söleyebilirmisiniz hemen kontrollerini yapabilicek

hayırlısı olsun :) dikkat etmen gereken şudur, araçta benzin hiç yoktur:) en yakın benzinlik 1km içinde kesin vardır :)

saol :) evet onu söylediler 200 metre ilerde po görmüstüm ordan atarız benzini yağ lastik falan kontrolünüde yapmıs olurum hemen

oncelıkle hayırlı olsun =)
aracı almadan once serviste son kontolleri yapılır. yag,su, akü,vs.. bu tip basit seyleri yaparlar. ancak boya konusunda cogu servis bisey soyleyemez. aracta boya akıntıları olabilir onun dısında pek bır sorun olmaz..

boyaya bak ilk olarak. hayırlı olsun

+1, boyaya kesinlikle bakın..

bu aralar çoğu sıfır araçta bu tür problemle karşılaşılıyor..

hayırlı olsun, kazasız belasız binin inşallah..

+1, boyaya kesinlikle bakın..

bu aralar çoğu sıfır araçta bu tür problemle karşılaşılıyor..

hayırlı olsun, kazasız belasız binin inşallah..

tskler hepimiz kazasız belasız bineriz insallah boyaya kendi servisinde göstericem herhalde tanıdık bi usta yok cünkü ins hayırlısı olur

bence kesin alacağınız serviste boya kontrol aleti vardır, rica ederek aracınıza baktırın, hatta servis elemanlarına da, bu tür problem yaşayan tanıdıklarınız olduğundan bahsederek en azından iyi niyetinizi farkettirin..

kazasız belasız kullanın.

Geri