EthemBozkurt
Tepki puanı
22

Profil Mesajları Son Etkinlikler Gönderiler Hakkında

  • Etem bey genç kardeşim iyi akşamlar siz opel konusunda tecrübeli bir arkadaşsın benimde bir sıkıntım var 98 vectra b 2000 cd otomatik aracım var şanzuman geri fites balatası bitmiş ti otomatik şanzumancıya değiştirdim 2.100 tl dediği şanzuman bozuk olmayan beyni de değiştirdi benim beynide bana vermedi tam 9 kere indir kaldır neticeye ulaştık sonrada ahtapot hortum patladı yapıldı olmadı kompile notor yapıldı rolanti ayarlayıcısı arızalı çıktı oda degişti sıfır motor olmasına rağmen rolantide titreme yapıyor arka akis bilyaları değişti arıza lambası( abs tc ) yandı bilgisayarda arıza göstermiyor arada yanıyor sonra sönüyor yanınca abs devreden çıkıyor sorunlarıma yardımcı olabilirseniz sevinirim isterseniz siteden isterseniz telefon numaramdan 5334359736 şimdiden teşekkürler
    Aracım 2012 astra sport paket. Üzerinde normal cd 400 var. Başka araçtan sökülen bluetooth özellikli cd 400 bir teyp ve ekranı taksam aracım bluetooth özelliğine kavuşmuş olurmu. Ektra kablolama işlemi gerekirmi? Mikrofon yada diğer tesisat kabloları vs.. Teşekkürler.( ayrıca teknik destek alabileceğim iyi bir opel elektronikçisi yada teyp uzmanı tavsiyelerinizi rica ederim)
    S
    Iyi akşamlar.
    Opel astra 1.4 f kasa 1992 model aracım var. şanzıman da vites levyesine bağladım ama vites atmıyor 1-2-3-4-5 yapmıyor.
    Vitesi şanzıman üst kapaktan pimini çıkarttım vites elimle şanzımanla geçiyor sorun ne olabilir hocam ?
    M
    Ethem Bey merhabalar 1997 model Omega 2.0 16v X20XEV motor kodlu araca sahibim, sarı soketli yol bilgisayarı ekranı piksel kayıpları nedeniyle silik bir vaziyette.Forumda bir iki arkadaşın yaptığı gri sokete dönüşümü okudum ama bu konularda yeterli bilgi sahibi olmadığım için tam olarak anlayamadım.Sizden istirhamım bu soket dönüşümünü resimlerle anlatan bir kılavuz hazırlayabilir misiniz.Sarı soketli ekrana sahip bir çok arkadaşa yardımcı olacağından eminim.Şimdiden teşekkür ederim.
    I
    Ethem hocam iyi gunler. 98 model gls corsa var. Arabanin bakimlari yeni yapildi. Buji,buji kablosu,filtreler(atiker gaz sistem dahil) hersey degisti. Ama araba teklemeye devam ediyor.surekli degil sanki 2bin 2100 devirde ck belli oluyor.gaz ve benzindede yapiyor. Sorun ne olablr?
    ethem bey iyi günler.. benim bi sorum olacak,,benim araç 97 cd vectra..ve fanı 90 derecede devreye giriyor fakat 84-85 düşmesine ragmen fan durmuyor..taki kenara çekiyorum stop ediyorum,, tekrar uyarı ısıkları yanık 10-15 saniye bekliyorum ve fan(lar) duruyor.. ama kontak halinde beklerken derece 79-80 oluyor..bu farktan mı başka bişeyden mi neden yapar acaba? fan müşüründen yapabilir mi?
    A
    Slm ethem abi ; benİm aracımın Opel vectra B 1996 model Sarı soketli yol bilgisayar kullanıyor.Benim Sarı soketli 26 pin mevcut üzerinde birde yurt dışından gelen 32 pin gri soketli yol bilgisayarım var çevirici gibi bir apart kullanarak o yol bilgisayarı nasıl kullanabiliriz yoksa benım arızalı olan ekranımı nerde tamir yaptırabilirim rica ediyorum telefon numaranızı verirseniz m. kalırım ben veriyim isterseniz siz arayım ethem abi teşekkürler. 0546 256 37 80
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst