MOKIA
Tepki puanı
14

Profil Mesajları Son Etkinlikler Gönderiler Medya Albümler Kaynaklar Hakkında

  • mer
    Mrb cengiz ustam. Z16xe elegance astra. G var bende. Cc takacağım ama benim araçta x120 soketi yok farklı. Tesisatıda bulamadım ne yapmam gerek
    O
    İyi günler mokia. Benim bi sorunum var ve profosyonel bir yardıma ihtiyacım var. Ben Van ilinde polis memuruyum. Aracım 2012 model astra h classic essentia düz modeli ve üzerinde cd 30 cd çalar teyp var. Yaklaşık 1 hafta önce burada bulunan opel doğu otomotivi aradım ve aracıma aux taktırmak istediğimi söyledim. Fakat bna daha önce böyle bir şey yapmadıklarını ve bunun zaten mümkün olmadığını söylediler. Bende sonrasında opel müşteri hizmetlerini aradım ve aracımın şasi numarasını verdim ve teknikerler bana yine olumsuz cevap verdiler. Daha sonra hırs yaptım ve internette yaptığım araştırmalarda aracın bardaklık kısmıni söktüm ve aux ön hazırlığı olan 3 pinli boş bir soket olduğunu gördüm. Sonrasında teybi yerinden çıkardım ve arka soketin pin şemasında aux un olduğu yerlere denk gelen kısımda bağlantıların tamam olduğunu fark ettim. Şimdi ne yamam lazım beni aydınlatırsanız sevinirim. İstediginiz taktirde soketlerin resimlerinide gönderebilirim.
    N
    açmış olduğunuz hız sabitleyici de hazırlamış olduğunuz apartı taktıktan sonra herhangi b işlem yapmamaıza gerek kalmadan hız sabitleyici aktif olmuş oluyor mu acaba. Eğer olursa parçadan satın almak isterim.
    saygılarımla. başarılarınızın devamını dilerim
    İyi günler birşey sormak istiyorum üçlü bilgi ekranı konusunda yazdıklarınızı gördüm belki bana da yardımcı olabilirsiniz. 2003 opel corsa 1.2 club sahibiyim gerçi vergi dairesi ekranında comfort yazıyor ama neyse sormak istediğim benim üçlü bilgi ekranımda teybim orjinal olmasına rağmen radyo bilgileri gözükmüyor bunun sebebi nedir sadece tarif saat ve dış sıcaklık yazıyor, radyo bilgilerini de görmem mümkünmü
    Merhaba Cengiz bey nasılsınız, aslında yakın yerlerde olmamıza rağmen bir fırsat oluşturupta sizinle yüzyüze tanışamadık. en yakın zamanda müsait olduğunuz bir zamanda bu sefer inşallah tanışırız. günler uzadı hafta sonu ya da yine pazartesi öğleden sonraları size uygunsa hem tanışmak hemde şu malum cruise control için yardımınızı almak isterim.saygılar.
    mrb.
    Cok sagolun.verdiğiniz şema cok iyi oldu.son olarak anlik yakit bilgisi icin nerden nereye kablo cekmem lazim.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst