Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar. 140 hp Turbo orjinaliyle değiştikten sonra aşağıdaki video da yer alan turbo sesi ile aynı oldu. Sizinki de böyle mi acaba.
Ben önceden böyle ses almıyordum.
https://www.youtube.com/watch?v=fjGW9F4kKuQ
Merhaba arkadaşlar. 140 hp Turbo orjinaliyle değiştikten sonra aşağıdaki video da yer alan turbo sesi ile aynı oldu. Sizinki de böyle mi acaba.
Ben önceden böyle ses almıyordum.
Görüntüleme: https://youtu.be/fjGW9F4kKuQ
merhabalar. otomatik vites araç. 1.4 t. Sorun şu vites d " de iken dur-kalklarda veya rolantide frene bastıktan sonra "birkaç saniye titreme" oluyor . sonra bu titreme geçiyor ancak vites n " de iken bu titreme olmuyor hiç. bu sorunu yaşayan oldu mu çözümü ne acaba.?
merhaba arkadaşlar. otomatik vites topuzunun üstü deforme olduğu için aşağıdaki üründen sipariş verdim. bu parçayı takmak için vitesi sökmeye gerek var mı yoksa soyulan yeri çıkarıp doğrudan takabilir miyim
https://www.onlineyedekparca.com/urun/opel-astra-j-vites-topuz-plakasi-siyah-gm
tekleme de yaptı biraz. ancak aracı yeni satın aldığım için çalışmasına yansıdı mı bilemedim çünkü ilk kez kullanıyordum. satın aldığım yer otokuaför yapıp öyle teslim etti bana.. ama servis tekleme de yapıyor bu dedi.
merhaba arkadaşlar
astra j 1,4.turbo.auto motor temizlemesi yapıldıktan sonra arıza lambası yandı 2 gündür devam ediyor. servise verdim. haber bekliyorum. sizce neden kaynaklanabilir. temzilik sıvısı kaçmıştır dediler. bu konu hakkında tecrübesi olan var mı . söz konusu temzilik aracı yeni...