Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar
2013 model 1.4 benzinli aracıma 1600 tl fiyatı olan prins tecnomax lpg taktırmayı düşünüyorum. aracında bu lpg yi kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler mi? ya da tavsiye edebileceğiniz lpg markası nedir.
istanbulda güvenilir bir yer varsa ise oraya da gidebilirim...
Jantlarin rengi cok olmuş bende gri corsa d var.
Aracta 17 inc opc jant takılı ama jant rengi de gri
olduğu için boyatacam boya kodunu verirsen cok
iyi olur.
merhaba arkadaşlar
corsa d benzinli aracıma spor yay takıcam lastik ebatları 195/55 R16 dir. 5 cm takmayı düşünüyorum. bu lastik ebatları ile sıkıntı olur mu takan arkaşlar varsa fikirlerini ve resim paylaşabilirler mi?
jantlar opelin orjınal titanyum renk jantları 16 ınc, yay olarak kaç cm ve marka ne uygun olur
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 23:49 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 23:48 ----------
bu arada ön ve arka tamponlar 2500 civarı tuttu...
merhaba arkadaşlar
corsa d aracımın dış görünümünde değişiklikler yapmak istiyorum bu konu hakkında fikir verebilecek arkadaşlar yardımcı olabilirler mi aracın resimleri aşağıdadır