Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
opel astra g pedal ile arıza okuma
arkadaşlar gaz ve pedal basılı konumda kontagı yarım ceviriyoruz.hata kodum p1481 cihaza bağlattım 1481 çıktı.
https://www.youtube.com/watch?v=jDzj-kYBIOY
Arastirdigim kadari ile fan arizalari rolelerden kaynaklaniyor kendim elektrik-elektronik teknisyeniyim benim merak ettigim bu fan modulunun nerede oldugu he bu arada fren ve gaza basarak kontagi cevirdigimde arizayi sayabiliyorum
S.A Arkadaşlar opel astra g radyatör fanın 1.(p1481) kademesi arızalı olduğu söylendi.tamiri için 300 tl isteniyor benim anlamadığım şey aracın bir gece tamircide kalma zorunluluğu ve ne işlem yapacağı sizce araçta ne gibi bir sıkıntı olabilir birde fan modulu aracın hangı kısmındadır.
Opelim.Net olarak yeni üyemize hoş geldin diyoruz.
Kullanıcı Adı: feridun_semli
Adınız Soyadınız: Feridun ŞEMLİ
İkamet ettiğiniz yer: Tekirdağ/çerkezköy
Mesleğiniz ve yaşınız: Elektrik Teknisyeni-31
Cinsiyetiniz: Bay
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız...