Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kırmızı arabalar pek tercihim değildir:( birde lpg yok o araçta aynı hesaba gelir gibime geliyor yinede bir araştırayım.Birde tercihim cd modelidir gl lerde pek özellik yok zannedersem.
Arkadaşlar arabamı satıp bu dört kapı aracı almayı düşünüyorum.Sahibi en son 18.000 ' e bırakıyor.Sizinde düşüncelerinizi alayım istedim.:confused:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahi-inden-temiz-garaj-ara-asi-110487717/detay/
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Arabayı almaktan vazgeçtim. Dediğiniz gibi hor kullanılmış olabilir.Değişen parçaları ve komple boya vurulmasıda kafamı karıştırmıştı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acil-satilik-fark-yaratmak-istiyorsan-137hp-astra-2-0-67587381/detay
Bu arabayı almayı düşünüyorum arkadaşlar.:confused:
Daha önce kullanmış kişilerden yorum alabilirsem sevinirim.