Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya arkadaslar ben bişi merak ediyorum.şimdi biz sıfır arabayı alıyoruz.sonra bi model cıkıyo bizim aldıgımız araba yarı fiyatına düsüyor.sizce ikinci elmi araba almalıyız sıfırmı?
Uzun yıllar binecekseniz 0 km olabilir.Kafanız rahat olur.Ancak şahsi düşüncem ikinci el araç almak daha mantıklı.2. elde fiyatlar çok aşırı düşüyor.0 km si 35000 ytl olan bir aracı 25000 ytl ye alabilirsiniz.Örnek olarak megane 2 ler çok tutulan piyasası hızlı araçlar.0 km 1,6 dinamik meganenin fiyatı 32-33 bin ytl vardır sanırım.Ama tanıdığım bir astsubay 0 aldığı 2004 model ve 14500 kmdeki hatasız aracını 20300 ytl ye verdi.
tabiki sıfır tabi imkan varsa çünkü sıfır arabanın kokusu hiçbirşeye değişilmez
ayrıca insanlık ölmüş 2.el araç 2000 km de bile olsa başına ne geldiğini bilmiyorsunuz