kefilim

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horizon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun.
 
Geçmiş olsun.Yeni yasayla kefil olan kişi eşinin izni olmadan kefil olamaz deniyor.Kefillik işini kaldırsalar daha iyi olacak.Ama yinede eşim izin vermiyor deyip işin içinden çıkmak lazım.
 
Geçmiş olsun,zor bir durum.
Uyarın için çok teşekkür ederim.
 
abi naabtın sen en azından evini sana satmış gibi gösterseydi madem ki en azından ev güvencen olurdu
 
Geçmiş olsun.Yeni yasayla kefil olan kişi eşinin izni olmadan kefil olamaz deniyor.Kefillik işini kaldırsalar daha iyi olacak.Ama yinede eşim izin vermiyor deyip işin içinden çıkmak lazım.


Evli Değilsek... :)
 
gecmiş olsun
 
paran çoksa kefil ol boşuna dememiş büyüklerimiz onların sözünü yabana atmıyalım geçmiş olsun aynı hatayı bidaha yapmazsın umarım
 
Kardeş 17 yıldır tanıyorsan olay tatlıya bağlanır inşallah. Ancak dediğin gibi kefil işi çok sakat bir iş.
 
aßim çok geçmiş olsun ya waLLa çok üzüldüm :( adaLet kelimesini kullanamıcam ama aLLah'a havaLe et abim.
 
sağolun arkadaşlar adamın evi var arabası var 1 tane diye ondan almıyorlarmış benim hiçbirşeyim yok belediyede çalışıyorum maaşım var % 25 ini kesiyorlarmış anlayamadım gitti bakalım ne yapacağız hele bi ihbarname gelsin avukatla yapacağım bu işleri. artık gerçek dost diye birşey kalmamış.bundan sonrada kimolursa olsun böyle birşey için gelsin cebimdeki para ne kadarsa onu veririm ama asla kefil olmam kimse ama kimse için..
bu konuyuda zaten burada herkese ders olsun diye açtım siz siz olun böyle bir hataya düşmeyin..

öncelikle geçmiş olsun.belediyede hangi statüde çalışıyorsun? 657 ye tabi isen %25 ini kesemezler. tam hatırlamıyorum ama en fazla 30'da biri kesiliyordu galiba. 657 kanununa bakabilirsin. kefil olayı kalksın diyen arkadaşlar olmuş:) ne olsun peki? tek soru soruyorum size, hiç tanımadığınız biri geliyor size, diyorki "sana istediğin her evrağı getireyim, kefil vs istersen onu da bulurum, bana 30.000 lira ver" verirmisiniz????? :D isterse 1000 tane evrak getirsin ben borç vermem. banka veriyor. babasının hayrına da vermiyor tabi. oturduğum evi alırken banka kredisi kullandım. müdür 2 kefil istedi. siz müdürsünüz, 1 gün içinde 2 kefil bulun, ben 3 tane bulmaya razıyım vs vs den sonra yasal olmamasına rağmen annem ve babamı kendime kefil gösterdim. aman dikkat arkadaşlar. hiç sıkılmaya, acaba aram bozulurmu vs diye düşünmeye gerek yok. kusura bakma arkadaş demek lazım. kefil olunan kişi yazın tatile gidip gezerken, uykusuz geceler geçirmek var.
 
Geri
Üst