kokuuu

uurmanigidi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
12 Kas 2006
Mesajlar
572
Tepkime puanı
0
Puanları
0
arabayıı sıfırr aldıgımızdakii kokuu varya cok hosuma gidiyor bunun sprey seklinde olsaaa tam süper olurr kac para olursa olsun veririmm :D birden aklıma geldi....:)
 
zaten 0 alanların bazıları bu yüzden alıyor...
 
o bazılarının içinde bende varım :D o kokuya hastayım diyebilirim.
 
Ben de sizdenim :)


Ayrıca bununla ilgili bir konu açılmıştı,spreyler var evet,yeni araç kokusu :)

Bulan varsa eklesin buraya arkadaş için,forumda bir yerlerde ama...
 
inanmazsınız belki ama benim arabam 2002 model! yaklaşık 1 ay oluyor ben alalı ama her bindiğimde o sıfır araç kokusunu alıyorum!!!
 
inanmazsınız belki ama benim arabam 2002 model! yaklaşık 1 ay oluyor ben alalı ama her bindiğimde o sıfır araç kokusunu alıyorum!!!
psikolojiktir :D
 
demek ters durum bende var o kokuda beni rahatsız ediyo.keşke o kokuyu silebilsem sanki eşek öldürüp gömmüşler gibi plastikimsi tarif edemiom ama burnum acaip duyarlıdır kokulara beni sinir ediyo bu koku.sorun bende sanırım.mümkünse orijinalinde kavun kokan araba istiyorum yetkililere sesleniyorum airvick ile anlaşın kavunlu araba çıkarın 3yıl boyunca kavun koksun:):):)
 
Geri
Üst