Şükrü bey satıyordu kiti şu linkte;
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...-anahtar-seti-sustali-anahtar-87094004/detay/
Alanların ne yapması gerektiği konusunda da yardımcı oluyor.
ilgin için tşklr ancak;
fiat 140 lira
ordudan gelecek en az navlun 10 lira
montajını burda yaptıracağız o 30 diyor ama burası zonguldak 50 den aşa kimse elini tutmaz.toplam maliyet 200 ü aştı!
immbolizer hatasında taşıtın kendini kilitleyebilitesi var. anahtarcıda tech2 de olacak vs vs durum sıkıntılı. çorludaki servisle pazarlık yapıp almamıştım 200 e kadar inmişti hem de yetkili servis. almama sebebim 1 hafta gün vermesi ve zonguldağa dönecek olmamdı.
anahtar ile ilgili ne sorunlar dinledim ,okudum netde.
kilitçi becerememiş kiti kopyalamayı (modeller yükseldikçe kitleri kopyalamak zorlaşıyor) araba kilitlemiş kendini. opel gelmiş açmaya 4 bin lira istemiş üstelik mahkemeye vermiş malımı çalıp, zarar vermekten.
şahsen ben tırstım yetkisiz yerde anahtar yaptırmaktan. 50 ila 100 lira fazla verip yetkili serviste yaptırmayı düşünüyorum. o parayı bir kereye mahsus vereceğimizi hesaplayıp, kullanım süremize bölersek devede kulak bile olmaz, üstelik güvenlik çok önemli bir konu diye düşünüyorum.
aracım hiç yetkili servis görmedi. bi görsün bakalım. oradaki insanlar öcü mü. tamam fiyatlar piyasaya oranla fahiş ve biz paraları ağacın dalından toplamıyoruz ama; pazarlık denen bişe var. işe başlamadan fiyat isteyip verdiği fiyata iskonto yapmasını isteyip, bir de zarflarsın başka yerlerden de fiyat aldım bütçem bu diye. işine gelirse yaptırırsın.
Biraz uzattım afedersiniz. izmirde yetkili servis tavsiyesi var mı?