Ödenmemiş Trafik Cezaları İPTAL ediliyor! 01.03.2011

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ödemeyelim derim:)
 
valla vergi dairesinde arka sayfa dedikleri bi mevzu var bilerek insanlara söylemiyorlar ancak araç satılınca söylüyorlar sende gebe kalıyorsun haliyle
 
Trafik Para Cezası 29.08.2010
Tebliğ Tarihi 07.10.2010
Tutar 270,00
Faiz 54,00
Toplam 324,00

Benimki silinmemiş :D Hemde Tebliğ edilmedi :D Tebliğ tarihi diyor :D benim herhangibir imzam yok :D Ama muhtara veriyolarmış :D muhtarda eve gelip evde kimse yoksa kapıya bir kağıt yapıştırıyormuş :D o tarih tebliğ tarihi sayılıyormuş :D Ben herhangibirşey imzalamadım :D bu konuda ne yapabilirim ?
 
Son düzenleme:
5 seneyi geçti Birkaç ödenmemiş cezam vardı vergi dairesinden sorgulattım aracın üzerinde trfik cezası görün müyor...tc numaramdan baktırdım oradada yok. iyi olmuş bu iş:)
Hemen sevinme :). Dün kayınpederimin aracını muayeneye görürdüm, bir trafik cezası (2007 yılı) ile bir vergisi (temmuz 2010) yatmadı görünüyor. 2007 yılındakl ceza biraz tartışmalı (jandarma pazar yerinde park yasağı cezası yazmış, hiç bir işaret yok, meğerse anons yapmışlar) olduğu için itiraz edilmişti o nedenle de yatırılmamıştı, araç 2009 yılında muayeneye girdiğinde de görülmeyince iş halloldu sanmıştık ama dün yanıldığımızı anladık. 1,5 yılda aracın dosyasına bu notu düşemeyen vergi dairesi haklı vatandaş ise haksız :(. Bence belli bir süre içerisinde işleme konulmayan ve muhatabına tebliğ edilmeyen bütün cezaların sorumlusu vergi daireleri olmalı, herkes sorumluluğunun ne olduğunu bilmeli, gerekirse bu cezalar onlardan tahsil edilmelidir ki o zaman belki laklak yapmazlar. Ne güzel be salla başını al maaşını.
 
Trafik Para Cezası 29.08.2010
Tebliğ Tarihi 07.10.2010
Tutar 270,00
Faiz 54,00
Toplam 324,00

Benimki silinmemiş :D Hemde Tebliğ edilmedi :D Tebliğ tarihi diyor :D benim herhangibir imzam yok :D Ama muhtara veriyolarmış :D muhtarda eve gelip evde kimse yoksa kapıya bir kağıt yapıştırıyormuş :D o tarih tebliğ tarihi sayılıyormuş :D Ben herhangibirşey imzalamadım :D bu konuda ne yapabilirim ?

hocam malesef 120 ya da 150 lira falan o rakamın altını silicekler diye duymuştum ben.. ama normal cezalarında faizini silip efe tüfe cart curt ekleyip sonra da epey bir taksitle ödeme imkanı olucak, kredi kartıyla da olucak.. ama sizin zaten faiz bişey değil... ama tahminim sizin durumda ya gidiceksiniz motorlu taşıtlar vergi dairesine dilekçeyle bu dediğim iş olucak, ya da uğraşmam diyosanız direk yatırcaksınız 324 ü


bu arada ben bugün muaynemi yaptırdım... cezam internetten silinmişti, tüvtürk te de çıkmadı..
 
Trafik cezaları silinmiş...

Arkadaşlar gib.gov.tr den tahsilatlar kısmına baktım. 2008 den bir park cezam vardı. birde nasıl oluyosa 2003 den bir ceza geliyor eski sahibinden kalma. bu iki ceza 25/02/2011 tarihi itibariyle kaydi yazıyor. sanırım torba yasadan affa girmişler.
 
cezalar silinmiş diyosunuzda bu ceza puanları neden silinmiyor acaba,2008 de aldığım 5 ceza puanım hala silinmemiş.ne iştir anlamadım.
 
ceza puanı silinmiyor olabilir, yeni ceza puanından geriye dönük 1 yıl içinde toplam 100 olması gibi bi şartı varı.
daha önce olanlar orda kalıyor olabilir.
 
ilginç bi durum.
 
nasıl bakılıyor burda caza var mı diye
 
Geri
Üst