H
hkndvc
Bilgi Girilmemiş
ben servisle görüştüm türkiyeye gelen corollalar zaten japonyada üretiliyor,
sorun sadece abd de üretilen araçlarda oluyormuş..
sıkıntı yok![]()
Benim bildiğim Japonya değil Adapazarı'nda üretiliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben servisle görüştüm türkiyeye gelen corollalar zaten japonyada üretiliyor,
sorun sadece abd de üretilen araçlarda oluyormuş..
sıkıntı yok![]()
alman arabasından vazgeçmem ne marka olursa olsun
Adapazarında Auris üretiliyor, Avensis İngiltereden geliyor, Corolla'lar Güney Afrikadan geliyor. Geri kalanlar Japonyadan.Benim bildiğim Japonya değil Adapazarı'nda üretiliyor.
Arkadaşım, bende 1991 model, Corolla 1.6 GL Otomatik var, donanımlarını sayacak olursam 4 elektrik cam, elektrikli aynalar ve klima var. Zamanının en donanımlı araçlarındandı.Toyota son yıllara kadar çok donanımlı bi araç mı çıkarmış_? 4 tekere 1 motor koyuyordu 98'e kadar piyasaya sürüyordu sonra klima,abs,elk. cam koydu öyle verdi.Donanımsız bi arabanın sorun çıkarmaması çok normal
Vectra'nın muadili Avensistir. Corolla ile karşılaştıracaksanız Astrayı karşılaştırın.2000 model vectra cdx ve corolla sol'ü karşılaştıralım.Vectranın extraları sunlar; Yan hava yastığı, dijital klima, koltuk ısıtma, ısıtmalı aynalar, fark yıkama, tam emin değilim ama yol bilgisayarı bide yani anlatmak istediğim şu donanım yoksa arızada olmaz, olmayan bişey arıza çıkartamaz.
evet haklısın ..alman arabasından vazgeçmem ne marka olursa olsun
94 ,93,98 model toytaların ölüsü bile 12 ,13 , milyarÜniversitede İzmirli bi arkadaşımda 2006 corolla sol vardı arabayı bizden çok servis elemanları kullanıyordu nasıl sorunsuz marka bu ben anlamadım.Hele direksyon kutusu allahlık bi olaydı sürekli sorun çıkartıyordu.
Toyota son yıllara kadar çok donanımlı bi araç mı çıkarmış_? 4 tekere 1 motor koyuyordu 98'e kadar piyasaya sürüyordu sonra klima,abs,elk. cam koydu öyle verdi.Donanımsız bi arabanın sorun çıkarmaması çok normal ama son 5 yıldır arabalarını beğeniyorum.
2000 model vectra cdx ve corolla sol'ü karşılaştıralım.Vectranın extraları sunlar; Yan hava yastığı, dijital klima, koltuk ısıtma, ısıtmalı aynalar, fark yıkama, tam emin değilim ama yol bilgisayarı bide yani anlatmak istediğim şu donanım yoksa arızada olmaz, olmayan bişey arıza çıkartamaz.