- Katılım
- 31 May 2009
- Mesajlar
- 367
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 52
Benim de ısıtma ile igli bir sorunum var. Sanırım sorun termostat ve bugün değişikliği yapmaya çalışacağım. Yalnız hafta sonunda başka bir yerdeydim ısıtma sorunundan dolayı birkaç yere gittim ustalardan bir tanesi sıcak konumda olmasına rağmen klimanın çalıştığını söyledi. Bana da mantıklı geldi. Çünkü ısıtma için butona bastığımda adeta klima çalıştırılmış gibi motora yük biniyor.
Daha önceki aracımda klimanın devreye girmesi ancak belli sıcaklık derecesinin altına ayarlandığında gerçekleşiyordu. 23 yada 25 derece idi sanırım hatırladığım kadarıyla. Bu değerin üzerindeki sıcaklıklarda klima devereye girmiyordu. Ancak yukarında belirtildiği gibi hızlı buğu çözmede ve iç sirkülasyon düğmesine basında klima devreye giriyordu. Bu da sanırım araçtan araca değişiklik gösterebiliyor.
Bir de ısıtma veya soğutmayı çalışırken o anda klimanın çalışıp çalışmadığını nasıl anlayacağız, ben sadece klimayı çalıştırmadan havlandırmayı çalıştırmak istersem ne yapmam gerekiyor?
Yazdıklarımla ilgili söyleyecek bir sözü olan yok mu?