Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzmirde bayi kim acaba ?we[AGRA]' Alıntı:Çok iyiymiş hayırlı olsun, az önce aynı ürünü sordum İzmir'de 1500 TL dediler. Tema olayı nasıl peki kırmızı ton olayı yapılabiliyor mu?
Lapsetur' Alıntı:İzmirde bayi kim acaba ?we[AGRA]' Alıntı:Çok iyiymiş hayırlı olsun, az önce aynı ürünü sordum İzmir'de 1500 TL dediler. Tema olayı nasıl peki kırmızı ton olayı yapılabiliyor mu?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
direksiyondan her fonksiyonu kullana biliyorsunuz pause ileri geri parca değiştirme vs Necvox 1033 p kullandım onla bu cihazı kıyaslanmaz necvoxu satmamım nedeni hic bir özelliği yok hic bir sey indirilmiyor int yok wifi doungle lazım aşiri yavaş ve beğenmediğim bir sürü yani vardisting1981' Alıntı:Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Bende de necvox platinum var. Bu cihaz fena görünmüyor. Ben de sizin gibi onu satıp bundan alabilirim. İşlemci, ram ve istenilen programın yüklenebiliyor olması güzel. Sizin kullanımınızdan sonra tecrübelerinize göre ilerleyen zamanda fikir alışverişinde bulunalım. Aklıma gelmişken sorayım: MP3 veya videoyu direksiyondan veya konsoldaki tuşlardan pause yapabiliyor musunuz yoksa ille dokunmatik ekrandan mı yapmak lazım. Ekran hiç pratik olmuyor. Bende araç kayıt kamerası var o bu cihaza da bağlanabiliyor mu? Ses kalitesi necvox kadar iyi mi? Konsoldaki tüm tuşlar görevini yerine getiriyor mu? Back, info, vs. Aklıma gelen sorular şimdilik bunlar [emoji16] ciddi ciddi düşündüğüm için biraz çok soru sordum kusuruma bakmayın...
Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi