Kışın Yazlık Lastik Kullanmak

exponent

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Katılım
7 Tem 2022
Mesajlar
30
Tepki puanı
5
Puanları
8
Siteyi ziyaret et
Herkese merhabalsr Ankarada yasıyorum. Kapali otoparkli bir apartmanda oturuyorum. Gozumde keratakonus oldugu icin kasim ayinda ameliyat olacagim diger gozumdede 0.25 miyop var. Onada bi operasyon yapilacak. Yaklasik 1 ay raporlu olurum yani arac kullanamayacagim.

Sonrasinda ise araci kisin kullanmamayi dusunuyorum. Ara sira kullanirim o da havanin gunesli yerlerin kupkuru oldugu zamanlarda. Sizce kislik lastik almaya deger mi yoksa nisanda yazlik lastik alacagim cunku yazlik lastiklerimde eskidi.
 

smihci

Yönetici
Başkan
35-İzmir
Katılım
19 Ara 2007
Mesajlar
20,507
Tepki puanı
234
Puanları
63
Siteyi ziyaret et
Kışlık lastik illa ıslak zeminde kullanılır diye bir kural yok, hava sıcaklığı düştüğü zaman kullanılır. İzmir'de yaşadığım halde lazım olur düşüncesi ile depomda bir takım kışlık lastik jantları ile beraber duruyor.
 

cenk artem

Kayıtlı Kullanıcı
38-Kayseri
Katılım
1 Eyl 2015
Mesajlar
2,480
Tepki puanı
2,569
Puanları
113
Yaş
42
Siteyi ziyaret et
aracı satmayacaksanız eğer yazlık kışlık olan lastik seçmenizi öneririm. her mevsimde sök tak derdi ortadan kalkar. bahsettiğim lastikler aşırı kış veya aşırı yaz haricindeki ortalama durumlarda çok iyi iş çıkarıyor. ben viking fourtech kullanıyorum. gayet memnunum. zaten epeyce kar yağdıktan sonra eğer yol açılmamışsa en kral kış lastiği de zorlanır belki de sınıfta kalır. üç beş ekstra durum söz konusu olur işte o zaman kış veya yaz lastiği aranabilir. onu da araç sahibi göze alırsa o günlerde araçla yola çıkmazsa sorun yaşamaz. alana almak isteyene lafım yok kesinlikle. ben dört mevsim ile idare ediyorum.
 
Üst