kaskonun nimetlerinden nasıl yararlanabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan offering
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

offering

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Siteyi ziyaret et
selam arkadaşlar

kaskomu yenilediler ve telefonla görüştüğümde aracımın 800 ytl' ye kadar olan hasarları kasko bozulmadan yaptırabileceğimi söylediler. Benim merak ettiğim bu 800 ytl'den ne gibi durumlarda faydalanabileceğim? bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

o bakımdan değilde kaskodan yararlanabilmem için illaki bir yere vurmam mı lazım aracımın diğer eksikliklerini giderme şansım yokmu onu sormak istemiştim

senede 1 kez cam değiştirme hakkın var kaskon bozulmadan ama camını kırman lazım ön cam olabilir mesela

benim 1 hafta önce yan çıtaya sürtmüşler , kasko delinmesin diye kendim yaptırdım , serviste 200 ytl yapıyorlardı , policeyi hazırlayan kadın bana parçayı al gel bizim servis boyasını ücretsiz yapar dedi 70 ytl parça ücretini cebimden ödiyerek yaptırdım , ama bana 800 ytlye kadar kasko delinmiyor gibi birşey demediler :(

benim 1 hafta önce yan çıtaya sürtmüşler , kasko delinmesin diye kendim yaptırdım , serviste 200 ytl yapıyorlardı , policeyi hazırlayan kadın bana parçayı al gel bizim servis boyasını ücretsiz yapar dedi 70 ytl parça ücretini cebimden ödiyerek yaptırdım , ama bana 800 ytlye kadar kasko delinmiyor gibi birşey demediler :(

benim gecen sene ödediğim prim 640 ytl civarındaydı bu sene ise 720 ytl olmuş aradım sordum 2 sene hasarsızlık olduğu halde neden arttığını sorduğumda ise hem faizler hemde sigorta firmasının bazı özelliklerinden bahsetti

bana denilen aracın kasko değerinin %5 kadar bi hasar olduğunda buda 800 ytl' ye tekabul ediyor kasko bozulmadan yaptırabiliyormuşum

sende bi araştır istersen

benim gecen sene ödediğim prim 640 ytl civarındaydı bu sene ise 720 ytl olmuş aradım sordum 2 sene hasarsızlık olduğu halde neden arttığını sorduğumda ise hem faizler hemde sigorta firmasının bazı özelliklerinden bahsetti
bana denilen aracın kasko değerinin %5 kadar bi hasar olduğunda buda 800 ytl' ye tekabul ediyor kasko bozulmadan yaptırabiliyormuşum
sende bi araştır istersen
Kasko poliçenizin % 5'ine tekabül eden miktar maddi bir hasar içindir. Bu tip hasarları ( ufak tefek sürtmeler, döşeme yanığı, ön cam, küçük çaptaki maddi hasarlar) genelde otoking servislerinde ücretsiz yaptırabilirsiniz. Geçenlerde aracıma hafiften çarptılar, servis 750 TYL dedi, otoking ücretsiz ve kasko delinmeden hasarı halletti.

bazı kaskoların müşterilerine tanıdığı haklar var;
mesela senede bir kez ön veya arka camı değiştirebilirsiniz,
3 kere kelebek camı değiştirebilirsiniz gibii,,
artı bazı kasko şirketleri auto king gibi araç onarım servisleriyle anlaşmalı işler yapıyorlar. ve bu tanınan hizmet gerçekten harika. mesela aracınızın nasıl deyim tabirici caizse en kıl bir yerinde bir vuruk bir sıyrık var. gidin auto kinge orjinalliği bozmadan orayı onarırlar. önceki aracımda bulunan 4 tane böyle hafif göçük, vuruk vardı. gerçekten adamlar öyle bir yapmışlarki anlatamam. şu boya ölçme cihazlarıyla baktık aynen orjinal boyanın kalınlığında, hiç fark edilmiyor. neyse auto king i biraz övdük ama demek istediğim şu;
kesinlikle yaptırdığınız poliçeyi okuyun. orda haklarınız açıklanmıştır.ve her kaskonun muhakkak böyle güzel hakları var.ve bence sonuna kadar kullanmak gerek

o bakımdan değilde kaskodan yararlanabilmem için illaki bir yere vurmam mı lazım aracımın diğer eksikliklerini giderme şansım yokmu onu sormak istemiştim

allah korusun ama kaza durumu olması gerekir aracın başka eksiklerini kaskodan yaptıramazsınız...

autoking hizmeti varsa arabanızdaki ufak hasarları ücretsiz yaptırabilirsiniz...

bu autoking ankara nerde var bilen varmı? ve nasıl yararlanabilirim?

Geri