Merhabalar; 3 senedir bende olan aracıma ilk defa genel bakım yapacağım. Ürünleri tek tek sipariş verip toparlıyorum sadece antifriz konusunda karar veremedim, şöyle ki;
Triger seti ve V kayışı - GATES
Motor yağı - Mobil 10w40
Şanzıman yağı - CASTROL EP 80
Bujiler - GM çift tırnak
Ön ve arka Fren balataları - DELPHİ ve BOSCH
Yağ-hava-polen filtre - BOSCH
Bu ürünlerin bir çoğunu sipariş verdim yavaştan toparlıyorum. Bunların dışında hangi önemli parçaları değiştirmem gerekiyor. Baskı balata, ön takım ve amortisörler iyi durumda rot balans ustası seneye değiştirirsin dedi.
Sadece antifriz konusunda karar vermedim aracım üzerinde kırmızı antfiriz var. En iyi marka veya aracıma en uygunu hangisi olur aklımda total organik kırmızı antfiriz var ama ustaya göre kırmızı olsun marka önemli değilmiş. Bu konuda fikrinizi rica ederim.
Triger seti ve V kayışı - GATES
Motor yağı - Mobil 10w40
Şanzıman yağı - CASTROL EP 80
Bujiler - GM çift tırnak
Ön ve arka Fren balataları - DELPHİ ve BOSCH
Yağ-hava-polen filtre - BOSCH
Bu ürünlerin bir çoğunu sipariş verdim yavaştan toparlıyorum. Bunların dışında hangi önemli parçaları değiştirmem gerekiyor. Baskı balata, ön takım ve amortisörler iyi durumda rot balans ustası seneye değiştirirsin dedi.
Sadece antifriz konusunda karar vermedim aracım üzerinde kırmızı antfiriz var. En iyi marka veya aracıma en uygunu hangisi olur aklımda total organik kırmızı antfiriz var ama ustaya göre kırmızı olsun marka önemli değilmiş. Bu konuda fikrinizi rica ederim.