Kardeşim yalıtım işini ne yaptın
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim yalıtım işini ne yaptın
Doğukan şu sıralar plastikleri sökmek için hava müsait değil oldukça soğuk çoğu plastik kırılır haberin olsun yazı bekle benceayrıca havalar soğudu l300 gibi sesli çalışması normal ısınanan kadar
Güzel günlerde kullan Doğukan. Doğukan bu pasta işini ne yaptın?
Çağatay şu sıralar zaten epey meşgul durumdayım. Bu tür uygulamalar içinde zaman gerekiyor normal olarak. O yüzden bende yaza kadar rafa kaldırmayı düşünüyorum. Zaten havalarda kötüleşmeye başladı. Bu arada L300 mevzuna gelirsek çalıştırma süresinin epey kısalmasıydı
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 05:35 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 05:29 ----------
Çok sağol Nadir Abi. Cümleten hepimiz güzel günlerde kullanırız araçlarımızı inşallah. Pasta ile alakalı şu an için hiçbir şey yapmadım zaten daha önce ufak çapta bir boya koruma yapmıştım biliyorsun. Yaza kadar da pek uğraşmam diye düşünüyorum ama senin için yapabileceğimiz bir şey olursa söylemen yeterli olur.
kardeşim hayırlı olsun ben hala alamadım yay bu ayda kasko ödedim
hayırlı olsun, yaydan önce ve sonra yandan bi görüntü alıp paylaşırsan sevinirim.