hundai i30 mu opel astra 1.6 hb sport mu?

Ynt: hundai i30 mu opel astra 1.6 hb sport mu?

i30 dış görünüş olarak çok güzel ancak aracın içi Astra H ile mukayese edilebilir bence. Bu arada astra alacaksanız Cosmo alın. astra konusunda tek pişman olduğum nokta Cosmo almamam oldu. 

sempatik_gara link' Alıntı:
hocam öncelikle çok teşekkür ederim. Ben zaten sıfır i30 almayacağım yani sıfırı 50 ise ikinci elini 40-44 arası bulabilirim demek istedim. Ben enson 45bin çıkarabiliyorum 45.100 deseniz yok :) Birde beyaz istiyorum siyah ve diğer renkler hoşuma gitmiyor. 1.4t leride tek tek dolandım yok temiz alayım diyorsan 2.eli 49dan başlıyor opelin paramın yetmemsi beni hundai i30'a itiyor. Yoksa benimde gönlümde opel var fakat i 30 alsam pişman olurmuyum diye düşünmekten kafayı yicem ben aldığım arabaya en az 5 yıl bineceğim nasipse.
Sıfır almayacaksanız hiç bulaşmayın derim i30 a

i30 un bazı kronik sorunları var diye biliyorum.Araştırın derim

İ30 gerçekten görüntü ve donanım olarak cezbediyor insanı. Ama Siz Astra alın.
Bir video izlemiştim geçenlerde i30 ile ilgili ne dediğini anlamadım ama bir izleyin bulabilirsem paylaşayım.

0 i30 veriyorlarsa gidin i30 alın. Kronik sorun bakımından bakarsak astradada var. Ses dersek maşallah bizdede var. Tek fark kaportanın ince kalın oluşu olur. Bence siz 2 araçlada test sürüşü yapıp karar verin. Hyundai eskisi gibi değil artık kaliteyi baya yükselttiler.

Teşekkür ederim arkadaşlar düşüncelerinizi benimle paylaştiğiniz için.

Ne dediğini anlamadım ama iyi birşey demediği kesin. Sanırım direksiyonda ani manevrada oluşan sorundan bahsediyor.

huseyin0667 link' Alıntı:
Ne dediğini anlamadım ama iyi birşey demediği kesin. Sanırım direksiyonda ani manevrada oluşan sorundan bahsediyor.

Elektronik direksiyon kitlenmesi gibi bir durum oluyor videoda.

"fake, german lovers" şeklinde çok yorum okudum altta. Alman araçlarını üste çıkarmak için sorunlu araçları test ediyor olabilirler. Böyle kronik bir sorunun olmasına ben imkan vermiyorum. En azından araçları geri çağırmışlardır, yoksa günde yüzlerce ölüm haberi gelirdi.

Yurt dışı forumlarda çokça bahsedilen bir elektrikli direksiyon kronik sorunundan bahsediyor video. Kia ve hyundai bu sorunun yüksek bir hızda ortaya çıkması durumunda güvenliği tehlikeye sokmayacağını sadece direksiyon asistanının devre dışı kalıp direksiyonun ağırlaşacağını söyleserlerde video bunun böyle olmadığını gösteriyor.

Geri