Astra j'ye yeni makyaj...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okan7134
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Astra j'ye yeni makyaj...

şahsi fikrim eski ön tampon daha iyi sanki  ::)

batu link' Alıntı:
lütfen yardım :) dergi bu haftanın sayısımı ?
26. hafta dergisidir...
mail adresinize daha büyük formatta ilgili sayfaları atabilirim...

Bence bizim arabaların ön tamponu daha güzel daha agresif bi yapısı var en azından kendimce :)

Ama hatchback araçların sedan versiyonlarını yaptıklarında genellikle firmalar bunu çok iyi yapamıyor örnek olarak C4 sedanı hepimiz hatırlıyoruzdur

Astra arka far grubu bence başarılı olmuş iyi işçilik çıkmış ortaya...

Geri görüş kamerası aracın arkasında tam olarak nerede göremedim, opel simgesi üzeri gösterilmiş
Ayrıca led gündüz farı tüm modellerde olabilecek artık sanırım, dergiye göre led gündüz farları xenon paketi dışında
alınabilecek..

Bencede güncel halinin tamponları daha güzel.

Niye makyajlıyı beklemedin diye kafamı ağrıtanlar için bir bahanem daha var artık :D  evil_Daemon

HaKaN link' Alıntı:
Geri görüş kamerası aracın arkasında tam olarak nerede göremedim, opel simgesi üzeri gösterilmiş
Ayrıca led gündüz farı tüm modellerde olabilecek artık sanırım, dergiye göre led gündüz farları xenon paketi dışında
alınabilecek..

045thumbsup
+ Isıtmalı direksiyon diye yazıyordu micro sitesinde

okan7134 link' Alıntı:
26. hafta dergisidir...
mail adresinize daha büyük formatta ilgili sayfaları atabilirim...

okan kardeşim merhaba ;
aktaş kardeşim sağolsun gönderdi..yinede sanada çok teşekkür ederim ..çok sağolasın..

GNSpower link' Alıntı:
Son cumleye gel. Golf'un cok gerisinde kalmaktan kurtulacakmis. Ay canim benim. Ben seni sirin Haydar'larla doverim. ((:

İki ihtimal var. Ya yurt dışındaki Golflerin donanımı ile bizim burada satılanlarla alakası yok oradakiler çok acaip dolu, yada dergi VAG grubuyla aynı kaba s.çtığından böyle cümleler kuruyor.

Geri