► ASTRA G CRUİSE CONTROL Montaj (Resimli Anlatım)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kenan gösterge ışığı için devre şemasını ekledim yukarıdan bakabilirsin
ekranda işlem yapmak gerekiyor. Ama bunun içinde ecu dan tako ya bilgi sinyalinin geliyor olması gerekiyor %90 geliyor ama bi ihtimal eksik olma ihtimalide mevcut.

Ayrıca Cruise control için illaki sinyal kolu almanıza gerek yok.
Eger orjinal teybi kullanmıyorsanız ve direksiyondaki radyo tuşlarınız boşta ise bu tuşları crise control e programyayabilirsiniz.
Bunun için tuş takımının içinde işlem yapmanız.
Yada hiçbiyere dokunmadan benim pioneer için yaptığım kontrol aparatında ufak bi değişiklikle direksiyonunuzda boş duran bu tuşları cruise control için kullanabilirsiniz...

direksiyontu.jpg

walla bu süper habermiş işte harika olur bu :D eline koluna sağlık abi...

cengiz Abi Herhangi boşbir tusta olurmu bunun ıcın.mesela konsola bos bir yere koysak...???

cengiz Abi Herhangi boşbir tusta olurmu bunun ıcın.mesela konsola bos bir yere koysak...???

Olabilir ama tuşlar çift fonksiyonlu olmalı. NA ve NK kontaklı olmalı
Ama tesisatınız yoksa diyorum bunu.
Tesisatınız varsa hiç ugraşmayın.

abi tesisat da yok, kol da yok, op-com da yok! ama senin çalışmaları gördükçe arabaya girişme hevesi, imrenerek monitöre bakan gözler var :) helal olsun diyorum

bravo abi paylaşımlarını yakından takip ediyorum...

Helal olsun diyorum başka da birşey demiyorum.Keşke bizim x motorlu vectra'lara da yapabilsek.

Helal Olsun :) tebriklerimi sunuyorum. şu ana kadar 2 yetkili servis olmaz ,takılmaz demişken ,yapılabildiğini görmekten çok memnunoldum.Bu yetkili servislerin "Maraş Sarpel ve Mersin Gedizler" olduğunu da ayrıca belirtmek isterim. :( Sırada Malatya var bakalım orası ne diyecek. olmadı Gaziantep:)
En son Müracaat Sayın MOKİA:)

şok ettin beni abi yine nasılda radio contoller ı bu hale sokabiliyorsun

98 model ASTRA/G CD -T3000 aracım var. ve haliyle Ruhsatta motor no X ' le başlıyor motor numaram..!
Aracım ise Otomatik cengiz abi..! Buna takılmazmı yani şimdi..?

Geri