zenon far takılınca far yükseklik ayarı yapılabiliyormu

ismailcoskun

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
zenon far takılınca far yükseklik ayarı yapılabiliyormu takan varsa yardımcı olabilirmi muayeneden ya bu şekilde yada far yıkaması olursa geçebiliyor muayeneden ona göre taktıracak zenon farları

Xenon farınız varsa otomatik far ayarınız olması gerek. Ve xenon araçlarda genelde far yıkamada vardır.

Bu nedenle aracınızda xenon varsa geçmez. Aracın içinde 0-1-2-3 ayarı olması far ayarı otomatik olduğu anlamına gelmez.

malesef ne yaparsanız yapın muayeneden geçemezsiniz...

Foruma hoş geldiniz. Öncelikle kendinizi Üye Arşivi bölümünde tanıtınız.

Xenon ampulü takılınca far ayar motoru çalışır. Fakat arkadaşların belirttiği gibi yeni düzenlemede muayeneden geçemezsiniz.

Muayeneden uzun ve kısa ikiside xenon olursa geçmiyor diye biliyorum sadece kısalar olursa geçer sanırım..

Otomatik far ayarı olmadığı sürece geçmiyor diye duymuştum.

verdıgınız bılgıler ıcın cok tesekkurler arkadaslar zenon varsa muayeneden gecmıyor yanı

geçilmiyor diye birşey yok :) takın halojenleri mmuayneen sonra takarsınız yine xenonları :)

muayeneden sonra xenon istiyorsanız öncelikle aracınıza mercekli far takın değilse karşıdaki sürücünün kaza yapmasına bile neden olabilirsiniz .Ben sırf bu sebepten aracıma böyle bir uygulama yaptırdım.
attachment.php

Amaç muayeneden geçmek mi yoksa trafikte yer alan diğer kişilere (sürücü/yaya) saygı duymak mı? Eğer amaç muayeneden geçmekse o iş bir şekilde halledilir :(.

Geri