zafıra ya uyucak motor ozellıkle dızel ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan menecer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

menecer

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
motorun krankını kopardım
tamırı baya tuzlu olcak
olmusken dızel motıra cevırmeyı dusunuyorum
1.8 benzınlının yerıne oturcak dızel motor marka modellerını bılen denıyen varmı
sanzımanlı yada sanzımansız komple dızel sıstem uygulamal teknık ve yaal olarak neler gerektırır?

Bence hiç girme,

bu araçların elektronik donanımı biraz karışık olduğundan dolayı astarı yüzünü geçecektir. Üstelik sadece motorla bitse iyi, arabanda şu anda mevcut olan şanzıman, aktarma ve fren sistemleri vs... hepsi benzinliye uygun, dizele değil. Bu benim düşüncem tabi ki ama hiç girme derim.

Saygılarımla.......

sen boş zafira pupa mı kupa mı ne ondan al motoru ona tak daha iyi tabi elektronik aksamın hakkından gelebilirsen

o nedır ya daha detay bılgı verebılrmısnız ne dmeek ıstedınzı anlmadım

abi işin çok zor. motoru yaptırıp sat arabayı ve dizel al. eminimki daha az masraflı olacaktır. en azından orjinal olacak ve sorun çıkarmayacak. ruhsatta filan.

yaptırırsam bılıncek hale getırmem gerekır bınılcek hale gelırse satmama gerek kalmaz
yanı satana kadar ıdare etsın mantıgı bana ters
ve basıma gelende bu yuzden geldı
oncekı tamırı uyduruk bı sekılde yapıldıgı ıcın
bınılcek hale getırmem suan ıcın 3000 ytl yı buluyor yapmısken dızel olursa makbule gecıcek yakıttan masrafını cıkartırım 1 seneye deyıp canımı sıkmıycam oyuzden dızel konusunda ısteklıyım

kesinlikle unut elektronic le basin beladan kurtulmaz

sirali sistem lpg taktır...
zafiralarda stepneye takıyolar...(simit tank)
bi düşün derim...

motor tamırı yaklasık 3000 cıvarı tutucak lpg 1800 tutyor bu masrafa dızel motor bulsam dıyorum?

Ben sormuştum meraktan benim arabaya dizel motor olurmu diye direk arabayı sat dizel al dediler bu tür uygulamalara ustalar fantezi gözü ile bakıyorlar , araçlarımız yeni teknoloji olduğu için bir sürü elk. prolemi çıkıyor ön görülemeyen yol bilgisayarından , klimaya , şanzumana aklınıza gelen gelmeyen bir çok şey aynı aracın kazadan çıkma iyi durumdaki motunu kullanman çok daha uygun olur içine sinmezsede satarsın. nikah kıymadınya araç ile.

Geri