Zafira B Aux ve Twin Audio Bağlantıları

senol1979

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Forum içerisinde Astra H Aux girişi ile ilgili konuları okuyunca acaba benim araçtada varmıdır diye bir bakayım dedim. Aux girişini ve muhtemelen Twin Audio bağlantısını buldum. ( Twin Audio için elinde Tis olan arkadaşlar bakabilirlermi. Netleştirelim.)
Aracım 2008 Makyajlı kasa Zafira Cosmo CDC 40 Opera müzik sistemi.
Aux bağlantı noktası el freninin oradaki ufak eşya alanının altında. Bu kapağı açmak çok kolay. El frenine yakın noktada tornavidanın girdiği bir kısım var az yukarı hareketi ile çabucak açılıyor. Alt taraftan ( vitese yakın yerden ) açmaya çalışmayın açılmıyor ve ufak ezilmeler oluşuyor. Ben test etmiş oldum. :-(
snc00092g.jpg

snc00093h.jpg

Twin Audio bağlantı soketi olduğunu düşümdüğüm kablo ise arka havalandırma kanallarının altındaki kapağın arkasında. Bu kapağıda havalandırma ile kapak arasına tornavida sokup çok fazla kuvvet uygulamadan çıkarta bilirsiniz.
snc00088e.jpg

snc00089.jpg

Şimdi bunlara uygun ekipmanları sipariş vermek kaldı.:D

Teşekkürler Şenol Abi Eline Sağlık Sanada Kolay Gelsin :)

iyi akşamlar herkese 2006 ve üstü zafira almaya karar verdik 2 gundur ilgileniyoruz bu arabayla 2006 1.6 benzinli modeli normal aile kullanıcısı için yeterlimidir o kasaya normal sürüşte yetermi?
ben eskişehirdeyim burda zafira yok malesef ikinci eli nasıl bulabilirim

Normal aile kullanıcısı için yeterlidir.
Zafira ile ilgili her şeye buradan ulaşabilirsiniz.
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=1653

Abi cok gec grodum konuyu belki hortlatmis olucaz ama, ilk baglantin aux-in o dogru. Ikinci baglantinda on numara twin audio baglantisi. Parcalari taktin mi calisir twin audio.

Ama aux u tam bir sey ditemeyecegim, cunku cdc40 larda aux in girsi cd changer baglantisi icin kllaniliyor diye biliyorum. Kolay gele.

Aux in kablosunu geçen cumartesi aldım ama vaktim olmadığı için tech 2 ile işlem yaptıramadım. Twin için karar veremedim. Buradan mı yoksa Almanya dan mı alsam diye. Kargo ile gönderilirse pek bir fark kalmıyor aralarında.

Şimdi birde üst tavan lambasının oraya bakacağım. Orada da mikrofon var mı diye. Sanki o izlenimi veren ufak bir mazgal ( ben öyle diyeyim ) var. Bakalım.

hadi kolay gelsin Senol cugum..

Teşekkürler Emrah abi.

Aux in kablosunu geçen cumartesi aldım ama vaktim olmadığı için tech 2 ile işlem yaptıramadım. Twin için karar veremedim. Buradan mı yoksa Almanya dan mı alsam diye. Kargo ile gönderilirse pek bir fark kalmıyor aralarında.

Size zahmet aux-in kablosunun parça numarasını yaza bilirmisiniz.:)

Geri