yüksek gerilim hattı & airbag

astracd_35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
2001 model reno alizenin yüksek gerilim hattının altından geçerken airbag patladı. bu durum yüksek gerilim hattıyla alakalımı yoksa farklı bi nedenden ( kablolarda veya herhangibi bi yerde şaşe yapması ) mi kaynaklanıyor.

arkadaşım öyle bir soru kiii, etkilemesi için çok çok büyük bir voltaj değerine sahip bir yerin bayağı yakınından geçmeli. ki bana göre yüksek gerelim hattından etkilendiyse aracın muhakkat diğer elektronik aksamınada zarar gelmeliydi. bence yüksek gerilimden değil yani. başka bir nedenden patlamıştır

bende bu şekilde yorum yaptım ilk arkadasın arabası sanayideki usta bunu söylemiş eğer yüksek gerilim hattının altında patladıysa kesinlikle sebeb odur die. banada mantıksız geldi çünkü dediğiniz gibi airbag i patlatacak kadar yogun bi akım olsa arabadakini bile etkilemesi lazım ama yine de emin olamadım. böyle bi durum sözkonusu ise bizde dikkat edelim...

patlama sebebi yüksek gerilim hattı değildir kesinlikle sokettletde kısa devre olmuştur buda tetikleme yapmıştır

patlama sebebi yüksek gerilim hattı değildir kesinlikle sokettletde kısa devre olmuştur buda tetikleme yapmıştır

tansu ustam
benım aırbag lambası dırek yanıyor kontagı acıp kapatırkende hareket yok hep sureklı yanık 3 nolu lamba
tech2 beyınle ıletısım kuramadı sorun beyındemı?

cevap için teşekkürler ustam

Geri