Yorumsuz !!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kaanka

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
En azindan kendi actigim konulardan ornek vereyim :

Konu basligi : "En son hangi kitabi okudunuz"
Konu acilis tarihi :21/08/07 (Yani tam 60 gun gecmis)
Verilen cevap sayisi : 54

Konu basligi :" Lutfen okuyun! "
Konu acilis tarihi : 17/09/2007 (4. gun)
verilen cevap sayisi :2 (!!!!)

Ve karsilastirma olarak :
Konu basligi :" Fenerbahçe:1-inter:0 !!! "
konu acilis tarihi : 20/09/2007 (sadece 10 saat once !!!!)
VERILEN CEVAP SAYISI : 32 !!!!!!!!

Amacim kimseyi elestirmek degil. Elestirmeyle ne bir kazancim, nede kaybim var. Ustelik bende Fenerbahceliyim. Ama futbol takimlarina ilgimiz okumaya,egitime, acliktan sefaletten olen cocuklarimiza ilgimizden daha az oldugu surece..............

sonuna kadar görüşlerine katılıyorum. asli işleri bırakıp başka işlere daha çok vakit ayırmak bizim zafımız galiba.

aslında iyi birşey bu biliyormusun?

Nedenide barii bu sitedeki insanların en azından bir çoğu bilmediği bir konuda birşey yazmıyor....

aslında iyi birşey bu biliyormusun?

Nedenide barii bu sitedeki insanların en azından bir çoğu bilmediği bir konuda birşey yazmıyor....

"Bilmek" bence cok goreceli bir kavram. Olay bilmekte bilmemekte veya bu forumda degil. Problem Turkiyenin genelindeki problem..... Herneyse. Bu konu cok icimin dolu oldugu bir konu.Fazla baymayayim milleti. Bu arada tum Fenerbahce camiasini, tum Turkiyeyi tebrik ederim ;)

.....
Amacim kimseyi elestirmek degil. Elestirmeyle ne bir kazancim, nede kaybim var. Ustelik bende Fenerbahceliyim. Ama futbol takimlarina ilgimiz okumaya,egitime, acliktan sefaletten olen cocuklarimiza ilgimizden daha az oldugu surece..............
Haklisin Futbola verilen deger kadar insan kendi yasantisi ve digerlerinin yasantisina deger verse keske....Sonuna Kadar Destekliyorum

Türkiyenin genelinde olan bu soruna çözüm bulmamız da bizim için zor....

bazı şeylere o kadar çok bağlanıyoruzki ucurulan balonlara o kadar çok atlıyoruzki dilediğimiz kadar okuyalım kültür sahibi olalım genimize işlemiş bu zor düüzelir.

ben burda hakkınız yeniyo diye gerçek bir konu açsam herkes hadi ya tüh üzüldüm yazık yazar geçer fb gs bjk ile ilgili bişey yazayım kafamı kes ona laf etme der en okumuşumuzda dahil...

Türkiyenin genelinde olan bu soruna çözüm bulmamız da bizim için zor....
Ben pek oyle dusunmuyorum. Bir laf vardir,eger herkes kapisinin onunu supururse, sokak tertemiz olur gibisinden..... Ben sahsen egitimime,genel kulturume son derece onem veriyorum. Hatta bu yasimdan sonra, allaha sukur kariyerimi bile yapmisken ikinci universiteye gitmeyi bile dusunuyorum. Onun disinda Unesco'ya sms ile maddi yardimda bulunuyorum. vs. vs. ;)

iyi kolay gelsin sana o zaman....

Ben pek oyle dusunmuyorum. Bir laf vardir,eger herkes kapisinin onunu supururse, sokak tertemiz olur gibisinden..... Ben sahsen egitimime,genel kulturume son derece onem veriyorum. Hatta bu yasimdan sonra, allaha sukur kariyerimi bile yapmisken ikinci universiteye gitmeyi bile dusunuyorum. Onun disinda Unesco'ya sms ile maddi yardimda bulunuyorum. vs. vs. ;)

siz kaç yıldır yurtdışındasınız bilmiyorum ama Türkiye artık dizilerin,filmlerin ülkesi asyadaki Brezilya ,haberlerin süresi ne kadar sürüyor ne anlatılıyor ülke problemlerinin tartışıldıgı programlar gece yarılarında anca baslıyor herkesin evde olugu saatler diziler baslıyor magazın baslıyor falan falan aslında bunu biz istiyoruz kimse zorlamıyor biz bunu istiyoruz....

Geri