Yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gkozcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gkozcan

Kayıtlı Kullanıcı
01-Adana
Merhaba dostlarım ;
Kendimi tanıtırken sorularımı yazmıştım. Ancak ayrı yerde fayda vardır diye bu başlığı açtım.Kısmet olursa bu ayın sonunda almak üzere bayii ile Astra 1.6 NB 111.Year Enjoy için anlaştım. Bu arabama ilave olarak Kartel Muhafazası taktırıp , camlarada orta koyulukta Güvenlik Filmi yaptırıyorum.
1- Astranın bu modeli nasıl , konforu - sürüşü kısacası aleyhte veya leyhte yazabileceğiniz hertürlü düşüncelerinizi merak ediyorum ?
2- Arabaya yaptıracağım bu ek aksesuarlar için yorum ve önerileriniz ?
3- Bu ayın sonunda bu aracımı bayiiden teslim alırken nelere dikkat etmem lazım ?
4- Arabanın tavanının üstüne vinil film kaplama yapılıyor bu konudaki olumlu - olumsuz düşüncelerinizi bekliyorum.
Vereceğiniz cevaplara göre sorularım olabilir .
Saygılarımla

Alacağınız aracınız hayırlı olsun kısa bir cevap vermek gerekirse bende astra sedan kullanıcısıyım ve çok memnunum ve bu kasa sedan çok tutuldu..

çok keyifli araç ben 9 aydır kullanıyorum memnunum.cam çıtası taktırabilirsin arabanın rengi koyu ise çok yakışır.güle güle kullan.

Mesajıma cevap yazan dostlarıma teşekkür ederim ancak bütün sorularıma yanıt alamadığım için bu konuda yanıt verebilecek dostlarımın cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Saygılarımla

Aracın ilk önce hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız surusler dileğiyle... Diğer arkadaslarında dedıgı aldıgın model pıyasası olan bir kasa , aynı zamanda 1.6 aldıgın ıcınde sanslısın ..cunku 1.3 cdti alıpda yokuslarda zarzor kalkma problemı yasamıycaksın belkı fazla yakarda dıyebılırsın ama emın ol yaktıgıının hakkını verır,, kartel koruması yaptırmak mantıklı olur ,cam fılmıne gelınce 2 numaran fazla yaptırmassan pek sıkıntı olcagını sanmıyorum içinde rahat eder...

aracı bayiiden alırkende sağına soluna iyice bakın cunku bazen nakliye sırasında bayııye gelırken ufak bır cızık felan olabılır ,eğer varsada onlar tarafından yaptırılması mecburidir zaten, sıfır olmasına pekde guvenmeyın iyice didik didik edin derim bayiilerde cok oyunlar oynanıyor bu son zamanlarda....

vinil film hakkında bır bılgım henuz yok.

o arac hakkında pek bir bilgim yok ama hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanın

hayırlı olsun. 4 ay önce enjoy elegance modelini ben aldım. aldıktan sonra bi boya koruma ve cam filmi çektirdim. 1.6 115hp bence iyi bir motor bu arabaya. ilk başlarda benzin tüketiminden şikayetçi olabilirsin fakat zamanla düşer. benim ilk aldığımda 9.2ydi şimdi 8.0 lere düşmüş durumda zamanla dahada düşüceğini söylediler ortalama tüketimin. kazasız belasız kullanman dileğiyle keyifle sürülücek bi araba keyfini çıkar :)

kartel koruma ncap den 5 yıldız alan hiç bir araçta artık yok.

kaza anında motorun içeri girmemesi için:S

2 numara polis tarafından çevriliyor 1 numara çevrilmiyor genel durum film konusunda budur.

Aracın en ufak kelebek camına bıle fılm yapmak yasak! Benım dedıgım 2 numaraya kadar muayıneden gecıyor ama polıs en ufak bır fılm bıle gorse ısterse ceza yazar memura kalmıs bır durum.

Geri