Yolda kaldım

izmirlicem

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
araç astra 1.6 enjoy elegance easytronic 97 binde. çarşıdan gelirken vites geçerken vitesi 4 e aldı devir yükseldi alçaldı yükseldi alçaldı, eve 1 kilometre kala arkadaşlarla oturalım dedik yurta kalıyo onlar, neyse kalktım eve gidicem f yazıyo. çalışmıyo araç.hata koduna baktım ecn 17000 mi 170000 mi neydi bi sıfır az yada fazlaydı.biraz bekledim. n yazıyodu çalıştırdım çalıştı, geçici bişeydi dedim glb vitese taktım tak diye bi ses geldi ve stop etti gene f yazdı bıraktım oraya aracı eve geldim.

Hayda geçmiş olsun... :(

Hacı çok zorlama dediştim sana :) şaka bir yana gelişmeden haberdar et aklım çıkıyor easye bişey olcak diye :/

çok geçmiş olsun

geçmiş olsun. umarım büyük bir sorun yoktur :(

Sabahleyin aracı servise çektirdik. Tamda tahmin ettiğim gibi çıktı, şanzıman beyni arızası. Zaten easytronicle rin sıkıntıymış. E dedik fiyat ne kadar fln, 0 ına 3100 tl gibi bişey dediler, dedim yuh gerçekten yuh yani, neyse anlaşmalı biyerleri varmış tokatta, tamir oluyomu dedim oluyo dediler, oraya gönderecekler oda 400-500 fln tutarmış minimum

Hacı çok zorlama dediştim sana :) şaka bir yana gelişmeden haberdar et aklım çıkıyor easye bişey olcak diye :/
oğuzhanım zorlamayla alakası yok bence :) elektronik aksam işte sıkıntı çıkıyo, servisteki adam bu bi çoğunda oluyo dedi bu easytronic şanzıman arızası

Beyin falan şans işi inşallah 500 e hallolur 0 beyin deli para :/

baskı, balata yanmış nsl oluyorsa. sabah çalıştırdığımda bi garipti ztn çat çuk diye geçiyodu geri vitese, o gün son zamanlarıydı demekki, debriyaj seti değişicek 1100 lira fiyat çekti servis

yansa koku fln gelmesi lazım değilmi ayrıca o an,koku flnda yoktu

Geri