Yol Bilgisayari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan myflower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

myflower

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
ARABAMIN ÖN GÖSTERGE KM SI 4000 GOSTERIO AMA YOLBILGISAYARIDA 4000 DE IKEN BIRDEN SIFIRLADI DIGER BILGILER YOL BILGISAYARINDA CALISIYO KM DE CALISIO AMA SIFIRLADI NEDENI NE OLABILIR SORUN OLUR MU MOTORU YIKAMADIM TESEKKURLER:sorry: :hıh:

yol bılgısayarını sılecek kolunda sıfırlama dugmesıne basılı tutarak sıfırlamıssındır

tesekkur ederım kardes ben oyle bır dugme oldugunu bılmıyorum bır bakayım
saol
gerı orjınal km ye nasıl gelecek
bılgısayarda

:alkis: kardes saol ya ben bılgısayardakı aracın km sını gosterıyo sanıyodum o gıttıgın yol kac km sıfırlayınca onu gosterıyomus cahıllık ıste bastım gene sıfırladı astrama bılgısınden dolayı cok tesekkur ederımmmmmmm

her benzin aldiginizda sifirlarsaniz verileri daha iyi olacagini dusunuyorum,,boylece aracin yakit durumunu kontrol etmeniz kolaylasacaktir.

Arkadaşlar benim de şöyle bir sorum var. Astra 98-04 için yol bilgisayarı aldım. Satıcı Radio Display Screen yazdığı için merakımdan ölüyorum şekil felaan aynı ama bu bizim anlık benzin tüketimi kalan km felan gibi değerleri de gösteriyor mu? Benim bildiğim yol bilgisayarı bunları gösterir. Bu araçlar için bu değerleri göstermeyen bir ekran var mı aceba? Yanlış bir malzeme mi alıyorum? Usatalarım lütfen bilen varsa açıklasın.

Geri