Yol bilgisayari tamiri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kerem35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kerem35

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
MERHABALAR ARACIMIN YOL BİLGİSAYARINDA BAZI RAKAMLAR OKUNMUYOR... iyi bir elektronikcide acılıp filminin değiştirilmesi ile tamirinin mümkün oldugundan bahsettiler.. yurt dışında özelliklede ebay.com da bu tür ürünlerin satıldıgını duydum...acaba aracım yol bilgisayar parca numarasını nasıl öğrenebilirim.. arac 2000 model opel frontera

MERHABALAR ARACIMIN YOL BİLGİSAYARINDA BAZI RAKAMLAR OKUNMUYOR... iyi bir elektronikcide acılıp filminin değiştirilmesi ile tamirinin mümkün oldugundan bahsettiler.. yurt dışında özelliklede ebay.com da bu tür ürünlerin satıldıgını duydum...acaba aracım yol bilgisayar parca numarasını nasıl öğrenebilirim.. arac 2000 model opel frontera
iyi bir kilometreciye filmlerini değiştirterek derdine derman olabilirsin... yenisini almana gerek yok kanımca...

izmirde var mı....ayrıca ebayda buldum 39€ ...

frontera astra ile aynı parça. 39 euroya bulduğunuz tid büyük ihtimalle. mid olanların 200 eurodan aşağı düştüğünü hiç görmedim. tid değilse hemen alın.

istanbul da bu yol bilgisayarını yaptırabileceğimiz bir yer var mı adres alabilirmiyiz varsa.

Kerem bey merhaba, üye arşivinde tanıtımınız görünmüyor.

01- opelim.net'e üye olan kullanıcıların kayıt olurken verdikleri e-mail adreslerinde mutlaka ad ve soyad geçmesi gerekmektedir. Aksi takdirde üyelikleri iptal edilecektir. Daha sonradan e-mail düzenlemesi yapan kullanıcılar, eğer e-mail adresleri belirtilen kritere uymuyorsa üyeliği silinecektir... opelim.net'e üye olan kullanıcılar, kendini ÜYE ARŞİVİ başlığı altında tanıtmak zorundadır. Aksi takdirde açtığı konular ve mesajlar silinecek gerekirse kullanıcıya uyarı verilecektir. Forumda yazılan mesajlardan, tamamen mesaj sahibi sorumludur. Şahısların yazdıkları mesaj ve yorumlardan dolayı www.opelim.net hiçbir sorumluluk kabul etmez.

astra yol bilgisayarının cıkması fronteraya uyar mı...

ölü piksel tamiri vardır. 1 gün içerisinde teslim ediyorlar. kolaydır ve garantili bir iştir. özellikle vectra b araçlar için hiç sorun yok. piksel değişimi ve formatlama 100 lira. sadece format 40-50 lira. sivas için geçerli bu rakamlar.

Geri